LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Då kommer en recension på middagen som vi åt på restaurangen på Son Spa i helgen.

kärlek

Vi hade bokat ett bord i restaurangen klockan 20.00 och kom dit lite tidigare och fick ett bord med en gång. Dock fick vi ett bord mitt i gången som vi inte kände oss bekväma med. Restaurangen var nästan tom och därför frågade vi snällt om vi kunde få byta bord till ett längre in och inte direkt vid gången där alla går. Man kunde tro att detta inte skulle vara några som helst problem, men vi fick svaret att det är fullbokat och inte går att lösa. Både jag och min man såg på varandra och var inne på att gå där ifrån om dom inte kunde lösa detta åt oss. Vi frågade hovmästaren som sa att hon skulle se om det gick att ordna. Efter en stund sa hon att vi kunde få byta bord, dock med en uppkäftig attityd som gjorde att vi inte kände oss särskilt välkomna. Ett stor minus som gjorde starten på kvällen lite trist.. (här ska tilläggas att restaurangen stod halvtom hela kvällen och var definitivt inte “fullbokad”)

Men vi bestämde oss för att ignorera mottagandet och istället ägna oss för varandra och såg på menyn för att beställa dom första rätterna.

recension_restaurang_son_spa

Jag beställde en sallad med chevré som var rätt så smaklös tyvärr och min man beställde pilgrimsmusslor som var goda. En stor miss var dock att vi fick brödet, som man borde fått innan förrätterna serveras, efter att vi ätit upp. Brödet önskar man ju innan maten serveras medan man väntar. Efter att vi ätit upp förrätterna önskar vi ju inte bröd. Detta var ännu en miss..

Till huvudrätt beställde jag min favoriträtt andconfit med rotgrönsaker och apelsinsås.

recension_restaurang_son_spa

Denna rätten saknade syrlighet, men var annars helt okej. M beställde hummer som var god, MEN tillbehören som var dippar som han skulle få till sin hummer kom till bordet först efter att han hade ätit upp. En stor miss igen!

recension_restaurang_son_spa

Maten var helt okej och vinet som vi beställde till var aningen sött, men trots detta bestämde vi oss för att prova på deras efterrätter för att förhoppningsvis få ett bra slut på kvällen.

recension_restaurang_son_spa

Vi blev positivt överraskade över upplägget på efterrätterna, men tyvärr var det ungefär 50/50 på smakerna. Men smaken är som baken och det som inte passar oss kanske passar en annan.

Allt i allt så hade vi en mysig kväll, dock ett dyrt besök i och med att servicen och maten inte riktigt höll måttet. Kalaset gick på närmare 2000kr och i den prisklassen tycker vi att man kunde begärt snäppet vassare service och smak på maten.

OSLOFRUS BETYG PÅ RESTAURANG SON SPA:

betyg_2

Mat:

betyg_2

Service:

betyg_1

Lokal:

betyg_3

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Varför skulle ni kunna kräva annat bord när andra gäster hade bokat? Det är väl inte dålig service? Dålig service är ju om ni inte fått byta om det INTE var fullbokat…OSLOFRU SVARAR:Det var ju inte fullbokat.. Det var det som var grejen.

 2. Varför skulle ni kunna kräva annat bord när andra gäster hade bokat? Det är väl inte dålig service? Dålig service är ju om ni inte fått byta om det INTE var fullbokat…OSLOFRU SVARAR:Det var ju inte fullbokat.. Det var det som var grejen.

 3. Varför skulle ni kunna kräva annat bord när andra gäster hade bokat? Det är väl inte dålig service? Dålig service är ju om ni inte fått byta om det INTE var fullbokat…OSLOFRU SVARAR:Det var ju inte fullbokat.. Det var det som var grejen.

 4. Varför skulle ni kunna kräva annat bord när andra gäster hade bokat? Det är väl inte dålig service? Dålig service är ju om ni inte fått byta om det INTE var fullbokat…OSLOFRU SVARAR:Det var ju inte fullbokat.. Det var det som var grejen.

 5. Varför skulle ni kunna kräva annat bord när andra gäster hade bokat? Det är väl inte dålig service? Dålig service är ju om ni inte fått byta om det INTE var fullbokat…OSLOFRU SVARAR:Det var ju inte fullbokat.. Det var det som var grejen.

 6. Varför skulle ni kunna kräva annat bord när andra gäster hade bokat? Det är väl inte dålig service? Dålig service är ju om ni inte fått byta om det INTE var fullbokat…OSLOFRU SVARAR:Det var ju inte fullbokat.. Det var det som var grejen.

 7. De sa ju det? Eller de ljög då kanske? Låter konstigt. Å andra sidan verkade ju restaurangen kass överlag.

 8. De sa ju det? Eller de ljög då kanske? Låter konstigt. Å andra sidan verkade ju restaurangen kass överlag.

 9. De sa ju det? Eller de ljög då kanske? Låter konstigt. Å andra sidan verkade ju restaurangen kass överlag.

 10. De sa ju det? Eller de ljög då kanske? Låter konstigt. Å andra sidan verkade ju restaurangen kass överlag.

 11. De sa ju det? Eller de ljög då kanske? Låter konstigt. Å andra sidan verkade ju restaurangen kass överlag.

 12. De sa ju det? Eller de ljög då kanske? Låter konstigt. Å andra sidan verkade ju restaurangen kass överlag.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande