LIVE YOUR BEST

Sommarlov och uppsägning

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vi har försökt ta vara på dom fina stunderna och när vädret varit fint så har vi passat på att bada, åka båt, stå på paddleboard, vart ute i naturen, gått promenader, utforskat och bara hängt.

Barnen och M har fortfarande ledigt i två veckor framöver. själv har jag en del jobb och bokningar så jag får hänga med dom mellan kunderna.

En sak till som många frågar om är när jag ska börja jobba som kabinchef igen och nu kan jag berätta för er att jag inte kommer att gå tillbaka till flygbranchen igen. Jag har tagit ett val och vill satsa på mitt eget företag och fortsätta jobba med att hjälpa folk hitta en hälsa och hållbar livsstil när det kommer till kost, träning och livscoaching. Dessutom älskar jag massage och de fina fördelarna mina kunder fått av behandlingar hos mig, så jag har helt enkelt inte tid att vara uppe i luften och flyga mer. Hade jag haft mer tid på ett dygn så hade jag velat fortsätta vara uppe i luften, men eftersom ett dygn endast har 24h så måste jag prioritera och då kommer hälsan först!

Jag önskar er alla en fin måndag så ska jag försöka uppdatera en gång om dagen här inne igen. Bloggen är ju trots allt en härlig plats att skriva av sig på. 😉

Kram på er!

Godmorgon,

Då är jag tillbaka efter några lediga dagar från bloggen. Eftersom jag är lite här och där, har hemsida, instagram, vlogg, träning online och en business att driva så kommer tyvärr denna fina bloggen på en relativt låg prioritet för mig. Dessutom har jag velat spendera tid med min familj som just nu har sommarlov.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Låter som du gjort ett klokt val, hälsan går först och ditt mående är dessutom viktigt för att inte bara du ska må bra utan även din familj. Så ta hand om dig och gör det som du mår bäst av så blir allting till det bästa <3

  2. Låter som du gjort ett klokt val, hälsan går först och ditt mående är dessutom viktigt för att inte bara du ska må bra utan även din familj. Så ta hand om dig och gör det som du mår bäst av så blir allting till det bästa <3

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande