LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Yes! Det blev som jag trodde och efter att vi var klara med lunchen så sprack det upp och blev jättevarmt. Så då fanns det inget som lockade mer än att slänga oss i poolen – så jäkla skönt och så himla kul!

uv_skydd_barnFilip älskar sin nya UV-keps som vi köpte till han härom dagen. Nu börjar solen bli så stark så det känns viktigt att ha solskydd från topp till tå, åtminstone mitt på dagarna när solen är som starkast.

badklader_barn_uv_skyddNu ska vi gå en sväng till affären och köpa något vi kan grilla till middag. Jag är lite sugen på grillspett och tzsatsiki, men vi får se vad som lockar oss när vi ser vad dom har för utbud på grillavdelningen 🙂

Tänkte att jag skulle påminna er en sista gång om tävlingen jag har pågående just nu (avslutas på måndag!). Vinsten är en valfri klocka från Deevotion till ett värde av 1200kr – En fantastiskt fin vinst och en tävling som alla borde vara med på!

Deevotion

Jag är tokförtjust i min klocka eftersom den inte bara har funktionen av att visa mig tiden, utan dessutom är ett otroligt fint smycke! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingen! Kanske det är just Du som har turen att vinna denna gången! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning