LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Efter att jag och Oskar varit på stan så hämtade vi upp Filip från förskolan och så åkte vi och mötte M på Maxbo. Vi skulle kolla hur det gick med dörren som vi beställde för väldigt många veckor sen och tydligen så har det blivit något fel med beställningen så vi får vänta lite till. Men det gör ingenting, för den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller hur? angry_birds

När man kommer in på Maxbo så möts man av en alldeles gudomlig vaniljdoft, vilket gör att det är svårt att motstå att dra sig till cafét och beställa det som doftar. Våfflor på sitt bästa med massa smak av vanilj – Mums!

Maxbo

Filip är helt galen i våfflor och åt nästan en hel själv!

angry_birds_mössa

Så när våfflorna var slut så började Filip klättra på bordet och dansa på stolarna. Haha, snacka om sockerkick! 😉

sockerkick

Efter att vi ätit och dansat loss i cafét så var det dags att gå och shoppa lite grann.

vattenflaska_till_barn

Sitta still i vagnen gick i en minut ungefär innan han ville ner och springa runt bland hyllorna. 🙂

maxbo_skjetten

Vi kom hem för en liten stund sen och badade allihopa och gjorde oss sen klara för sängen. M är uppe och lägger Filip nu och jag sitter och bloggar och när jag är klar med det så tänkte jag göra iordning lite kvällsmys. Vi brukar alltid ha något gott att smaska på under kvällen och idag är jag ruskigt sugen på popcorn!

Go kväll! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Va gulligt 😊 Och våfflor som smakar vanilj, det brukar vi inte göra. Får ha i lite vaniljpulver/vaniljsocker nästa gång tror jag!

  2. Va gulligt 😊 Och våfflor som smakar vanilj, det brukar vi inte göra. Får ha i lite vaniljpulver/vaniljsocker nästa gång tror jag!

  3. Va gulligt 😊 Och våfflor som smakar vanilj, det brukar vi inte göra. Får ha i lite vaniljpulver/vaniljsocker nästa gång tror jag!

  4. Va gulligt 😊 Och våfflor som smakar vanilj, det brukar vi inte göra. Får ha i lite vaniljpulver/vaniljsocker nästa gång tror jag!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande