LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Alltså det värsta jag vet är att gå till gynekologen och jag hade sån jäkla otur sist jag var hos min läkare (som också gör sånna här gynekologsaker) för när han skulle sätta i min kopparspiral så fastnade den inte!! Förskräckt fick jag beskedet att spiralen åkte med ut igen och det fanns ingen möjlighet att sätta dit den igen på grund av infektionsrisk. Så det var bara att boka en ny tid längre fram och nu är dagen äntligen kommen.

gynekolog

Gaaah, jag har varit nervös hela dagen och tiden har gått så himla fort bara för att jag hoppas på att tiden ska stå still. Varför är det egentligen så? När man vill att tiden ska gå långsamt för att man har roligt, ja då rusar den iväg som aldrig förr, men när man inte vill att klockan ska ticka på jo då känns timmarna som sekunder!!

Jaja, det är bara att bita ihop och fixa det här nu. Om ca en timma är det över och då sitter jag här i soffan igen och tycker förmodligen att det var lätt som en plätt! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jobbigt, få hoppas det går bra nu andra gången då. Är ju inte det roligaste att göra. Trots att jag är nybliven trebarnsmamma, gjort typ 3-4 undersökningar för cellförändringar i livmodern (det man gör var 3:e år) + andra gynundersökningar så vänjer jag mig aldrig för sånt 😊OSLOFRU SVARAR:Nä tyvärr vänjer man sig ju aldrig :/

  2. Jobbigt, få hoppas det går bra nu andra gången då. Är ju inte det roligaste att göra. Trots att jag är nybliven trebarnsmamma, gjort typ 3-4 undersökningar för cellförändringar i livmodern (det man gör var 3:e år) + andra gynundersökningar så vänjer jag mig aldrig för sånt 😊OSLOFRU SVARAR:Nä tyvärr vänjer man sig ju aldrig :/

  3. Jobbigt, få hoppas det går bra nu andra gången då. Är ju inte det roligaste att göra. Trots att jag är nybliven trebarnsmamma, gjort typ 3-4 undersökningar för cellförändringar i livmodern (det man gör var 3:e år) + andra gynundersökningar så vänjer jag mig aldrig för sånt 😊OSLOFRU SVARAR:Nä tyvärr vänjer man sig ju aldrig :/

  4. Jobbigt, få hoppas det går bra nu andra gången då. Är ju inte det roligaste att göra. Trots att jag är nybliven trebarnsmamma, gjort typ 3-4 undersökningar för cellförändringar i livmodern (det man gör var 3:e år) + andra gynundersökningar så vänjer jag mig aldrig för sånt 😊OSLOFRU SVARAR:Nä tyvärr vänjer man sig ju aldrig :/

  5. Oj vad jobbigt.När jag satte in hormonspiral ville den inte in alls, bm fick trycka på min mage. Sen satte den sig men jag fick värkar o den ville ut. Så dr var tvungen be mig andas lungt o ligga ner en halvtimme innan de kollade igen att den satt ok.Tog ut den eft fem år o ville inte ha ny !!Hoppas det funkar för dig nu. KramOSLOFRU SVARAR:Ajdå :/ Tack, än så länge känns det ok 😋

  6. Oj vad jobbigt.När jag satte in hormonspiral ville den inte in alls, bm fick trycka på min mage. Sen satte den sig men jag fick värkar o den ville ut. Så dr var tvungen be mig andas lungt o ligga ner en halvtimme innan de kollade igen att den satt ok.Tog ut den eft fem år o ville inte ha ny !!Hoppas det funkar för dig nu. KramOSLOFRU SVARAR:Ajdå :/ Tack, än så länge känns det ok 😋

  7. Oj vad jobbigt.När jag satte in hormonspiral ville den inte in alls, bm fick trycka på min mage. Sen satte den sig men jag fick värkar o den ville ut. Så dr var tvungen be mig andas lungt o ligga ner en halvtimme innan de kollade igen att den satt ok.Tog ut den eft fem år o ville inte ha ny !!Hoppas det funkar för dig nu. KramOSLOFRU SVARAR:Ajdå :/ Tack, än så länge känns det ok 😋

  8. Oj vad jobbigt.När jag satte in hormonspiral ville den inte in alls, bm fick trycka på min mage. Sen satte den sig men jag fick värkar o den ville ut. Så dr var tvungen be mig andas lungt o ligga ner en halvtimme innan de kollade igen att den satt ok.Tog ut den eft fem år o ville inte ha ny !!Hoppas det funkar för dig nu. KramOSLOFRU SVARAR:Ajdå :/ Tack, än så länge känns det ok 😋

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande