LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Nu börjar jag verkligen komma in i det här med att vara tvåbarnsmamma och få till det på morgonen. M åkte till jobbet extremt tidig i morses och jag vaknade av att Filip ropade på mig vid sjutiden. Precis när han ropade så vaknade självklart Oskar och skrek till eftersom han var täppt i näsan. Så då var det bara att studsa upp ur sängen, suga näsan på Oskar, bära ner honom och sen springa upp igen och hämta Filip. Sen var det logistik på hög nivå när båda barnen skulle byta blöja, kläs på och äta frukost. Men eftersom Filip är världens bästa storebror så höll han i Oskar medan mamma fixade frukosten. <3

brorsor

Filip kollade snällt på barnprogram på tvn och myste med sin bror medan jag gjorde matlåda och packade ombyte till dagis.

kramas_med_brorTack och lov att Filip är så go med sin lillebror. Det underlättar så innerligt att han är på bra humör och hjälper mig på morgonen.

Sen vid halv nio så var det dags att sätta på oss ytterkläderna och gå ner till förskolan. Jag tog Oskar i babybjörnen och satte Filip i vagnen och så gick vi ner. (Ni kan se hur glad han är på väg till förskolan på min instagram HÄRNär vi väl kom fram så gick det jättebra och Filip blev inte det minsta ledsen, utan snarare tvärt om. Han sträckte ut armarna till Eva och sen vinkade han glatt hejdå till mig. Det känns så bra att han trivs där och när jag gick därifrån så kände jag mig så stolt över honom att han är en sån duktig liten pojke.

Oskar sov i babybjörnen så jag tänkte att jag kunde gå en morgonpromenad och prata med min mamma en stund innan jag skulle gå hem. Det är så friskt och skönt ute nu på hösten så det blir nog en promenad senare i eftermiddag igen skulle jag tro. Men nu måste jag göra i ordning lite frukost till mig själv också. Hörs lite senare igen! Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning