LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Herrejösses vilken stressig dag vi har haft!! Att gå på shopping med två små barn är ta mig tusan ingenting jag rekommenderar om ni inte älskar att stressa och svettas ihjäl! Haha. Vi hade så mycket som vi hade lust att shoppa idag och började med att gå in i en butik, sen började gnället från alla håll och kanter. Filip ville inte sitta still i vagnen och Oskar var hungrig och bajsade på samma gång. Så då var det bara att stoppa upp shoppingen och gå och byta på minstingen och sen gå till ett café för att amma och få i Filip lite mat.

Oktober7Efter att vi fikat klart och barnen var nöjda så somnade dom båda i vagnen vilket var riktigt skönt och gjorde att vi kunde gå och kolla i några butiker i lugn och ro. Men så plötsligt så började det igen! Skrikande barn i butiker med mängder av folk i stan gjorde både mig och M superstressade. Plötsligt behövde vi en plats att amma på igen och sen var det åter igen dags att byta blöja. Jag kände hur svetten bara rann och min tröja kändes väldigt tung och jobbig att ha på sig. Så jag gav bebisen till M och sa “Håll!! Jag MÅSTE köpa en tshirt innan jag svettas ihjäl!” och så sprang jag in i närmsta butik och köpte första möjliga topp jag hittade i princip. När jag kom tillbaka så sa M “Här! Håll! Nu måste jag ha en tshirt också!”. Hahaha, snacka om att klä sig helt fel i tjocktröjor utan någonting under. Då har vi lärt oss något nytt – ska man på stan med barn, klä dig i träningskläder eller något luftigt och lätt 😉

Förutom våra impulsköp så lyckades jag hitta lite snygga kläder från Marc By Marc Jacobs inne på Høyer! (visar vad jag köpt i ett annat inlägg) Hehe, är det konstigt att shopping och märkeskläder gör mig lycklig? 😉

hoyer_shoppingSen efter att vi shoppat klart och bytt blöja och ammat minstingen så slängde vi in allt vi köpt i bilen och åkte hem till Erika, Gustav och Nicole. Det kändes otroligt skönt att komma hem till dom och andas ut lite grann. Det är alltid lika mysigt att umgås med dom, men jag berättar om vad vi gjorde där lite senare och visar massa bilder, men just nu blev middagen klar, så nu måste vi äta lite middag innan vi hungrar ihjäl!

Kramså länge <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉OSLOFRU SVAR:Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😃

  2. du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉OSLOFRU SVAR:Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😃

  3. du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉OSLOFRU SVAR:Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😃

  4. du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉OSLOFRU SVAR:Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😃

  5. du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉OSLOFRU SVAR:Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😃

  6. du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉OSLOFRU SVAR:Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😃

  7. Då vet man vad man har att vänta sig 😉 Jag som gillar att shoppa och ta med lille V som än så länge gillar att följa med 😊 Jag känner igen mig redan nu att det är svettigt i sådana situationer! Hihi bra att ni fick tag i t-shirts! Ha en trevlig lördagskväll!OSLOFRU SVAR:Hehe jag älskade också att shoppa med Filip förut, men nu är han snart 2 år och har en egen vilja och det är inte att gå och shoppa kläder med mamma. Sen med en liten bebis på det gör det hela inte lättare 😉 Passa på att shoppa loss så länge det varar ;D

  8. Då vet man vad man har att vänta sig 😉 Jag som gillar att shoppa och ta med lille V som än så länge gillar att följa med 😊 Jag känner igen mig redan nu att det är svettigt i sådana situationer! Hihi bra att ni fick tag i t-shirts! Ha en trevlig lördagskväll!OSLOFRU SVAR:Hehe jag älskade också att shoppa med Filip förut, men nu är han snart 2 år och har en egen vilja och det är inte att gå och shoppa kläder med mamma. Sen med en liten bebis på det gör det hela inte lättare 😉 Passa på att shoppa loss så länge det varar ;D

  9. Då vet man vad man har att vänta sig 😉 Jag som gillar att shoppa och ta med lille V som än så länge gillar att följa med 😊 Jag känner igen mig redan nu att det är svettigt i sådana situationer! Hihi bra att ni fick tag i t-shirts! Ha en trevlig lördagskväll!OSLOFRU SVAR:Hehe jag älskade också att shoppa med Filip förut, men nu är han snart 2 år och har en egen vilja och det är inte att gå och shoppa kläder med mamma. Sen med en liten bebis på det gör det hela inte lättare 😉 Passa på att shoppa loss så länge det varar ;D

  10. Då vet man vad man har att vänta sig 😉 Jag som gillar att shoppa och ta med lille V som än så länge gillar att följa med 😊 Jag känner igen mig redan nu att det är svettigt i sådana situationer! Hihi bra att ni fick tag i t-shirts! Ha en trevlig lördagskväll!OSLOFRU SVAR:Hehe jag älskade också att shoppa med Filip förut, men nu är han snart 2 år och har en egen vilja och det är inte att gå och shoppa kläder med mamma. Sen med en liten bebis på det gör det hela inte lättare 😉 Passa på att shoppa loss så länge det varar ;D

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning