LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Som tur är så verkar den här maginfluensan gå över väldigt fort. Filip fick ett rån, drack massa oboy och saft, åt sen lite fil och cornflakes och var sen pigg och go igen. Vi försökte hålla han lite lugn så att han inte överansträngde sig för fort, men han ville dansa och var så himla glad så att han smittade av sig av sin glädje på hela familjen, trots att vi alla är helt färdiga efter denna jobbiga natten.

bröderMan märker dock på han att han blir utmattad fort när han hållit igång en stund så efter att han sprallat lite grann så vill han helst ligga och gosa med sin lillebror.

lillebror_storebror

Jag är så oerhört tacksam och glad över att vi vaccinerade Oskar mot det här. Vi övervägde ju att inte göra det först, men beslutade sen till slut att det kanske var smartast att ge han vaccin, i fall, ifall Filip skulle dra hem något från barnhagen. Det är så klart jättesynd om Filip, men det vore fruktansvärt om Oskar som är så liten skulle bli smittad..

syskon

Båda pojkarna sover för tillfället, så jag och M ligger på soffan och vilar. Jag ber och hoppas att vi ska klara oss undan denna hemska sjukdom, men tyvärr så är jag rätt så övertygad om att vi kommer/är smittade.. Men tyvärr så är det inte så mycket att göra åt saken, utan vi får ta det som det kommer. Jag är i alla fall glad att jag har min man vid min sida som får mig att känna mig trygg och omhändertagen.. Tack och lov <3

Trots att Filip förhoppningsvis är frisk nu så måste han ju ändå stanna hemma från förskolan i minst 48 timmar. Det vill säga, så länge jag och M håller oss friska. Annars är det 48 timmar från sista spyan.. Phu. Mår illa bara av att prata om det. 🙁

 

facebook 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Usch då. Krya på.Ett tips från vårdcentralen var att inte ge mjölkprodukter som oboy , mjölk el yoggi första tiden vid magsjuka. Bättre för magen att “döda” basiluskerna är avslagen sockerdricka och lite lite rostat bröd.:-)Haft två magsjuka barn många ggr. Alltid lika jobbigt.Krya på.

 2. Usch då. Krya på.Ett tips från vårdcentralen var att inte ge mjölkprodukter som oboy , mjölk el yoggi första tiden vid magsjuka. Bättre för magen att “döda” basiluskerna är avslagen sockerdricka och lite lite rostat bröd.:-)Haft två magsjuka barn många ggr. Alltid lika jobbigt.Krya på.

 3. Usch då. Krya på.Ett tips från vårdcentralen var att inte ge mjölkprodukter som oboy , mjölk el yoggi första tiden vid magsjuka. Bättre för magen att “döda” basiluskerna är avslagen sockerdricka och lite lite rostat bröd.:-)Haft två magsjuka barn många ggr. Alltid lika jobbigt.Krya på.

 4. Usch då. Krya på.Ett tips från vårdcentralen var att inte ge mjölkprodukter som oboy , mjölk el yoggi första tiden vid magsjuka. Bättre för magen att “döda” basiluskerna är avslagen sockerdricka och lite lite rostat bröd.:-)Haft två magsjuka barn många ggr. Alltid lika jobbigt.Krya på.

 5. Usch då. Krya på.Ett tips från vårdcentralen var att inte ge mjölkprodukter som oboy , mjölk el yoggi första tiden vid magsjuka. Bättre för magen att “döda” basiluskerna är avslagen sockerdricka och lite lite rostat bröd.:-)Haft två magsjuka barn många ggr. Alltid lika jobbigt.Krya på.

 6. Usch då. Krya på.Ett tips från vårdcentralen var att inte ge mjölkprodukter som oboy , mjölk el yoggi första tiden vid magsjuka. Bättre för magen att “döda” basiluskerna är avslagen sockerdricka och lite lite rostat bröd.:-)Haft två magsjuka barn många ggr. Alltid lika jobbigt.Krya på.

 7. Antar att det är rotavaccinet han har fått? Det skyddar alltså bara mot rotaviruset så är det det F har fått så är O också säker. Är det nått annat virus så är det stor risk att han blir smittad. Det finns väl ingen vaccination mot alla magsjukevirus?

 8. Antar att det är rotavaccinet han har fått? Det skyddar alltså bara mot rotaviruset så är det det F har fått så är O också säker. Är det nått annat virus så är det stor risk att han blir smittad. Det finns väl ingen vaccination mot alla magsjukevirus?

 9. Antar att det är rotavaccinet han har fått? Det skyddar alltså bara mot rotaviruset så är det det F har fått så är O också säker. Är det nått annat virus så är det stor risk att han blir smittad. Det finns väl ingen vaccination mot alla magsjukevirus?

 10. Antar att det är rotavaccinet han har fått? Det skyddar alltså bara mot rotaviruset så är det det F har fått så är O också säker. Är det nått annat virus så är det stor risk att han blir smittad. Det finns väl ingen vaccination mot alla magsjukevirus?

 11. Antar att det är rotavaccinet han har fått? Det skyddar alltså bara mot rotaviruset så är det det F har fått så är O också säker. Är det nått annat virus så är det stor risk att han blir smittad. Det finns väl ingen vaccination mot alla magsjukevirus?

 12. Antar att det är rotavaccinet han har fått? Det skyddar alltså bara mot rotaviruset så är det det F har fått så är O också säker. Är det nått annat virus så är det stor risk att han blir smittad. Det finns väl ingen vaccination mot alla magsjukevirus?

 13. Usch era stackare. Är det rotavirus så klarar man sig ofta som vuxen, får man det blir det ofta lindrigt. Tyvärr finns det ju så många andra magsjukor utöver rota. Er minsting är ju lite akyddad från amning. Amningsbarn blir sällan speciellt magsjuka, lite ont i magen och lös i magen brukar vara allt. Håller tummarna att ni klarar er

 14. Usch era stackare. Är det rotavirus så klarar man sig ofta som vuxen, får man det blir det ofta lindrigt. Tyvärr finns det ju så många andra magsjukor utöver rota. Er minsting är ju lite akyddad från amning. Amningsbarn blir sällan speciellt magsjuka, lite ont i magen och lös i magen brukar vara allt. Håller tummarna att ni klarar er

 15. Usch era stackare. Är det rotavirus så klarar man sig ofta som vuxen, får man det blir det ofta lindrigt. Tyvärr finns det ju så många andra magsjukor utöver rota. Er minsting är ju lite akyddad från amning. Amningsbarn blir sällan speciellt magsjuka, lite ont i magen och lös i magen brukar vara allt. Håller tummarna att ni klarar er

 16. Usch era stackare. Är det rotavirus så klarar man sig ofta som vuxen, får man det blir det ofta lindrigt. Tyvärr finns det ju så många andra magsjukor utöver rota. Er minsting är ju lite akyddad från amning. Amningsbarn blir sällan speciellt magsjuka, lite ont i magen och lös i magen brukar vara allt. Håller tummarna att ni klarar er

 17. Usch era stackare. Är det rotavirus så klarar man sig ofta som vuxen, får man det blir det ofta lindrigt. Tyvärr finns det ju så många andra magsjukor utöver rota. Er minsting är ju lite akyddad från amning. Amningsbarn blir sällan speciellt magsjuka, lite ont i magen och lös i magen brukar vara allt. Håller tummarna att ni klarar er

 18. Usch era stackare. Är det rotavirus så klarar man sig ofta som vuxen, får man det blir det ofta lindrigt. Tyvärr finns det ju så många andra magsjukor utöver rota. Er minsting är ju lite akyddad från amning. Amningsbarn blir sällan speciellt magsjuka, lite ont i magen och lös i magen brukar vara allt. Håller tummarna att ni klarar er

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande