LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Var det någon av er som klarade er utan socker igår? Shit alltså, det är inte så lätt som man skulle tro när man har ätit choklad varje dag sen typ innan jag blev gravid med Oskar. Tro det eller ej, men jag är en riktig gottegris och älskar kakor, bullar, bakelser och choklad. Så att sluta med socker är faktiskt rätt så tufft, men jag är envis som tusan så jag ska fixa det denna månaden!

Men om jag går in för någonting så gör jag det stenhårt. Så när jag kom hem från gymmet förut idag så plockade jag fram allt nyttigt jag kunde hitta i kylen och gjorde mig en grön och go smoothie.

smoothie

Jag proppade i spenat, kiwi, lime, citron, päron, ingefära, kål och is. Tro det eller ej, men den blev svingo faktiskt! Känner mig fullstoppad med nyttigheter nu och fick massor med extra energi! Härligt!!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Klarade nästan hela januari utan godis men den 31januaru var jag så godissugen och nu har jag ätit sött tre dagar i rad.. Men från och med imorgon aka jag klara av att vara nyttig igen! Gör övningarna som du lagt ut på bloggen iallafall!Har en snabb fråga bara, jag har en dotter på snart ett halvår och märker att det snart börjar bli dags att barnsäkra lägenheten. Men hur har ni gjort och hur mycket ska man barnsäkra?OSLOFRU SVARAR:Grymt bra jobbat! Heja dig!Å vilken bra fråga, ska svara dig i ett inlägg angående barnsäkring! Kram

  2. Klarade nästan hela januari utan godis men den 31januaru var jag så godissugen och nu har jag ätit sött tre dagar i rad.. Men från och med imorgon aka jag klara av att vara nyttig igen! Gör övningarna som du lagt ut på bloggen iallafall!Har en snabb fråga bara, jag har en dotter på snart ett halvår och märker att det snart börjar bli dags att barnsäkra lägenheten. Men hur har ni gjort och hur mycket ska man barnsäkra?OSLOFRU SVARAR:Grymt bra jobbat! Heja dig!Å vilken bra fråga, ska svara dig i ett inlägg angående barnsäkring! Kram

  3. Klarade nästan hela januari utan godis men den 31januaru var jag så godissugen och nu har jag ätit sött tre dagar i rad.. Men från och med imorgon aka jag klara av att vara nyttig igen! Gör övningarna som du lagt ut på bloggen iallafall!Har en snabb fråga bara, jag har en dotter på snart ett halvår och märker att det snart börjar bli dags att barnsäkra lägenheten. Men hur har ni gjort och hur mycket ska man barnsäkra?OSLOFRU SVARAR:Grymt bra jobbat! Heja dig!Å vilken bra fråga, ska svara dig i ett inlägg angående barnsäkring! Kram

  4. Klarade nästan hela januari utan godis men den 31januaru var jag så godissugen och nu har jag ätit sött tre dagar i rad.. Men från och med imorgon aka jag klara av att vara nyttig igen! Gör övningarna som du lagt ut på bloggen iallafall!Har en snabb fråga bara, jag har en dotter på snart ett halvår och märker att det snart börjar bli dags att barnsäkra lägenheten. Men hur har ni gjort och hur mycket ska man barnsäkra?OSLOFRU SVARAR:Grymt bra jobbat! Heja dig!Å vilken bra fråga, ska svara dig i ett inlägg angående barnsäkring! Kram

  5. Jag har också en sån Blender – den har fått gå varm nu när jag varit förkyld! Man kan ju alltid hoppas att frukt hjälper en att bli frisk snabbare 😊 En favorit jag gjorde var Ananas, Hallon och Vattenmelon (ungefär lika delar) – blev supergott!

  6. Jag har också en sån Blender – den har fått gå varm nu när jag varit förkyld! Man kan ju alltid hoppas att frukt hjälper en att bli frisk snabbare 😊 En favorit jag gjorde var Ananas, Hallon och Vattenmelon (ungefär lika delar) – blev supergott!

  7. Jag har också en sån Blender – den har fått gå varm nu när jag varit förkyld! Man kan ju alltid hoppas att frukt hjälper en att bli frisk snabbare 😊 En favorit jag gjorde var Ananas, Hallon och Vattenmelon (ungefär lika delar) – blev supergott!

  8. Jag har också en sån Blender – den har fått gå varm nu när jag varit förkyld! Man kan ju alltid hoppas att frukt hjälper en att bli frisk snabbare 😊 En favorit jag gjorde var Ananas, Hallon och Vattenmelon (ungefär lika delar) – blev supergott!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande