LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår när vi gick och la oss så kunde jag inte sluta tänka på hur jag egentligen mådde. Typiskt nog så kan man ju på något konstigt sätt må dåligt fysiskt om man tänker riktigt mycket på det. Allting sitter i huvudet och jag låg länge och försökte tänka på annat än om jag hade maginfluensa eller inte.. Till slut somnade jag och fick väl sova i ca en timma innan Oskar vaknade och sen började ännu en otrevlig natt. Oskar sov inte mer än 30 minuter i sträck och M var inne hos Filip flera gånger under hela natten för att han var ledsen, verkade orolig och hade svårt att komma till ro.. Det är värst på natten när man själv så gärna skulle vilja sova och att då samtidigt ta hand om två små barn som inte mår bra är så ofattbart jobbigt.. När klockan närmade sig 6 så klarade jag inte av att försöka få mig en blund, utan gav upp och tog med mig Oskar ner. Strax därefter kom M och Filip..

Hela familjen är helt slut, men tack och lov så verkar det inte som att jag eller M blivit dåliga, mer än att vi lider av extrem sömnbrist 😛

mammalivet

Nu är vi i alla fall vakna och då är allting betydligt mycket lättare. Jag har hällt i mig mängder med kaffe och några värktabletter, så jag känner mig någorlunda normal.

Idag blir vi hemma igen, hela familjen, för att kurera oss och försöka vila och bli pigga och krya. Jag ber om ursäkt för mina tråkiga “sjuk-blogginlägg”, men eftersom jag skriver allt som händer och vi ständigt är sjuka så blir det tyvärr inget roligare än så här.. Sorry för det. Vi får hoppas att vi blir friska och kan hitta på massa kul som ni kan få läsa om nu i dagarna som kommer.

FilipTills vidare – Puss på er!

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande