LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vi hade en riktigt mysig dag hemma hos Erika idag. Vi åt semlor och pratade om allt mellan himmel och jord. Tiden rusade förbi och några timmar gick väldigt snabbt. Idag kom jag ihåg att betala avgift för dubbdäcken, vilket gick på 30kr. Liiiiite bättre än boten jag fick sist på 750! 😉

Jag körde förbi min mans jobb på vägen hem och lyckades få med honom hem. Vi körde i varsin bil, men pratade i telefon med varandra hela vägen till Filips förskola. Så på sätt och vis så kändes det som att vi satt tillsammans. 🙂

Filip blev glad av att se hela familjen komma och hämta honom på förskolan och hängde glatt med hem. På vägen stannade vi och handla och idag blev det inget mindre än hamburgare till middag idag.

middag

Alltså, ni måste tycka att vi är världens mest onyttiga familj som bara äter tacos, hamburgare och pizza till middag. Men det har liksom bara blivit så den senaste tiden att vi inte kommit på vad vi ska äta och då har “snabbmat” varit det lättaste att både komma på och sen att laga. Det går fort och det är supergott!

hamburgare

Dock känner jag att jag har slarvat en del den sista tiden när det kommer till mat och eftersom jag kommit så bra igång med träningen så vill jag även börja tänka på vad jag stoppar i mig. Så från och med måndag, alltså 1 februari, så kommer jag att köra en nyttig månad. Inget socker så långt det går och inga onyttiga middagar. Jag ska skriva middagsschema för veckan och hålla på det. Självklart kommer jag att berätta för er hur det går och om ni vill kan jag även skriva middagarna för veckan här så att ni kan laga detsamma om ni har lust. Sen blir det inget godis, kakor, bullar eller glass. Dock kan jag inte utesluta popcorn för det är ett beroende jag har! 😉 Februari har ju bara 29 dagar så då känns det lite lättare på något sätt!

Men idag är det fredag och vi har köpt massa godis och glass som vi ska gotta oss med till en film ikväll när pojkarna har somnat. Gokväll på er så hörs vi imorgon igen!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Tacos är väl ok. Nötfärs och massa grönsaker. Så har vi lätt creme fraiche och några nachochips. 😊

  2. Tacos är väl ok. Nötfärs och massa grönsaker. Så har vi lätt creme fraiche och några nachochips. 😊

  3. Tacos är väl ok. Nötfärs och massa grönsaker. Så har vi lätt creme fraiche och några nachochips. 😊

  4. Tacos är väl ok. Nötfärs och massa grönsaker. Så har vi lätt creme fraiche och några nachochips. 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande