LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Jag orkar inte ens berätta hur jävlig natt vi har haft på hotellet, men koppla ihop en skrikande bebis och restless legs så kan ni säkert lista ut själva hur mycket jag har sovit..

Nog om det och till något betydligt mycket trevligare – gårdagen!

Filip

 

Efter flera timmars bilresa så var det rätt så skönt att komma fram och väntas av min fina släkt och en fantastiskt god smörgåstårta.

smörgåstårta_recept

Det var jättegott och efter att vi satt mätta och belåtna så pratade vi om allt och inget. M visade bland annat lite bilder från sin resa på Hardangervidda för min farmor och Åke.

farmor

Och jag och pappa lyssnade 🙂

nybro

Efter att vi suttit en stund så tog vi en promenad ner till sjön för att kolla på mitt underbara kusinbarn, Max´s radiostyrda motorbåt.radiostyrd_båtDen var verkligen cool och det tyckte Filip med som satt alldeles förtrollad och kollade på när dom andra körde båten vid sjökanten.

parkbenk

Jag var så trött, så efter promenaden gick jag och la mig en stund och när jag vaknade upp igen så var det full rulle på övervåningen, ännu fler gäster hade kommit och jag kunde hitta mina älskade pojkar i soffan, spelandes något roligt spel.

nybro

Dom spelade något som heter Crossy Roads och ni kan ju gissa vem som vann?

nybro_smålandDet gjorde såklart Max! 🙂 middag_i_nybro

Sötast i stan var nog Max och Filip som inte kunde slita sig från varandra. 🙂

max_och_filip

Dom var så söta ihop och jag har aldrig sett Filip mysa upp sig sådär förr med någon han precis har träffat. Nu känner jag mig helt säker på att Filip kommer älska att ha ett syskon omkring sig.

Filip_och_Max

Det var jättegod middag och efter så satt vi länge och pratade och satte pengar på morgondagens släktgolf. Filip sov en lång stund sent på eftermiddagen så att han kunde vara med på kvällen tills vi skulle åka till hotellet och det var inga som helst problem, utan han var en riktig solstråle hela kvällen!

gammelfarmorDet var jättekul att få träffa min farmor och det var underbart att hon och Filip fick ses och umgås för en stund.

Vi har varit vakna väldigt länge och ska gå ut och gå en promenad nu innan frukost så att Filip får sova lite. Jag vet seriöst inte hur vi ska klara av denna dagen med så minimalt med sömn, men det får bara gå. På dagen ska vi gå i Kalmar på stan, luncha och vänta på att alla andra ska spela klart golfen. Sen ikväll är det middag med hela släkten. Det ska bli jättekul att träffa alla, men jag måste säga att det ska bli ofattbart skönt att äntligen få komma hem igen imorgon och komma tillbaka till normala rutiner och få Filips sovmönster på plats igen.

Nu ska jag hälla i mig kaffe! Go helg allesamman.

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. God morgon! I närheten av slottet, i gamla stan, finns ett fik som heter Krusenstiernska gården. Just nu spelas en teater där men gården är stor och jag tror fiket är öppet under dagtid. Där kan man sitta och fika i lugn och ro och Philip kan springa omkring själv i gräset. Ett tips om ni vill koppla av lite. (Beroende på väder vil säga, annars Kullzénska Caféets i samma korsning som TGR). Fast du känner kanske redan till dessa ställen? 😊Annars är hamnkrogen ett bra lunchställe 😉 Alternativt restaurang Kronan källaren. Ha en mysig dag i underbara Kalmar 😊OSLOFRU SVAR:Tusen tack för dina fina tips! Vi ska nog få en mysig dag här i Kalmar. Vi har varit en sväng förbi Kalmar Slott och nu ska vi luncha på Manana Manana 😊 massor med kramar !

  2. God morgon! I närheten av slottet, i gamla stan, finns ett fik som heter Krusenstiernska gården. Just nu spelas en teater där men gården är stor och jag tror fiket är öppet under dagtid. Där kan man sitta och fika i lugn och ro och Philip kan springa omkring själv i gräset. Ett tips om ni vill koppla av lite. (Beroende på väder vil säga, annars Kullzénska Caféets i samma korsning som TGR). Fast du känner kanske redan till dessa ställen? 😊Annars är hamnkrogen ett bra lunchställe 😉 Alternativt restaurang Kronan källaren. Ha en mysig dag i underbara Kalmar 😊OSLOFRU SVAR:Tusen tack för dina fina tips! Vi ska nog få en mysig dag här i Kalmar. Vi har varit en sväng förbi Kalmar Slott och nu ska vi luncha på Manana Manana 😊 massor med kramar !

  3. Bebis? det kan väl knappast vara Filip du pratar om?? Det var väldigt längesen han var benämningen “bebis”! hahah

  4. Bebis? det kan väl knappast vara Filip du pratar om?? Det var väldigt längesen han var benämningen “bebis”! hahah

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning