LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Gud så skönt det är att ha pool hemma. Vem behöver då åka utomlands eller lämna hemmet dagar som dessa? Många av er studsade på att man inte fick resa som gravid efter v23 på kryssning och v28 med flyg. Jag blev själv lite förvånad, men har kollat upp det lite närmare och med vissa läkarintyg så kan man få resa trots allt om man vill. Men vi känner inte att det är värt det, speciellt inte nu när det känns som att man är utomlands i sitt eget hem 😉pool_hemma_inspirationVi har värmepumpen på 28 grader, så därför är det alltid alldeles lagom att hoppa i när man känner för det.

bikini_gravidYes, jag borde nog gå och köpa mig lite nya, fina gravidbikinis. Men av någon anledning så känns det lite onödigt eftersom min kropp inte ser ut som den brukar göra och det här är antagligen sista gången jag är gravid. När jag bar på Filip så köpte jag massa nya bhar och bikinis eftersom min bhstorlek gick från en liten C till en stor E. Men så fort Filip var född och jag börjat amma så gick brösten tillbaka igen och inga av mina bhar eller bikinis passade längre. Så denna gången hade jag sparat lite av mina stora bikinis som jag köpte när jag var gravid sist och dom kanske är lite för stora, men vad gör det egentligen? 😉

pool_hemmaNi anar inte hur skönt det känns att bada, speciellt nu när jag är gravid. Lilla krabaten i magen rör sig så otroligt mycket och det känns lite extra häftigt när man ligger i vattnet. Hoppas att jag kanske kan få lite färg på min bleka kropp nu också, trots att jag smörjer in mig flitigt med spf50 över hela mig. Förra gången jag var gravid var jag alldeles för slarvig med solskyddsfaktor och fick massor med pigmentfläckar i ansiktet och på magen. Dom försvann dock några månader efter att Filip föddes, men det känns ändå dumt att vara slarvig. Man ska akta sig för den starka solen – speciellt gravida och små barn.

Idag är det närmare 20 grader, strålande sol och vindstilla och så som det ser ut nu på alla väderappar jag har laddat ner så ska faktiskt det fina vädret hålla i sig, så jag antar att det är i poolen man kommer hitta mig dom kommande dagarna. 🙂 Go helg på er!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning