LIVE YOUR BEST

Skönhetsfabriken i Göteborg

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon,

Som ni vet så har jag levt med obalanserad hy och allvarlig akne i hela mitt vuxna liv. (Ni kan läsa mer om det här och här)

Det har varit värre till och från, men efter min andra graviditet så har min hy blivit så pass bra att aknen faktiskt försvunnit. Dock var ärren kvar och någonting som jag önskade att få bort och började utforska vad jag hade för möjligheter när det kom till att reducera mina akneärr. När man levt med akne under så många år som jag gjort och det äntligen börjar bli bättre så drömmer man såklart om att det ska bli helt bra om det är möjligt. Dock var jag väldigt orolig och rädd för att skada mitt ansikte mer och därför var det väldigt viktigt för mig att vända mig till en skönhetssalong som jag kunde lita på skulle göra det bästa möjliga för just mig och min hy. Därför vände jag mig till Skönhetsfabriken i Göteborg.

skonhetsfabriken_goteborgPå Skönhetsfabriken i Göteborg så gör dom en behandling som kallas för Resultatinriktad behandling. Då träffar man en av deras hudterapeuter och kommer överens om hur man på bästa möjliga sätt kan göra behandlingar för att förbättra och förfina ens hy. I mitt fall så önskade jag att få bort mina akneärr och kom då fram till beslutet att börja med IPL.

ipl_laserbehandling_skonhetsfabriken

Jag träffade Helene på Skönhetsfabriken och gjorde min första behandling hos henne. Jag lyssnade på alla råd hon hade att ge mig och valde att köpa produkterna som hon rekommenderade att jag skulle använda hemma – en rengöring, en dagkräm och en solskyddsfaktor.

skonhetsfabriken_recensionJag gjorde första behandlingen med IPL i slutet av Oktober och så här såg min hy ut då:

ansiktsbehandling_recension

Som ni kan se på bilden ovan så hade jag mörka pigmentförändringar på näsan, över läppen, under ögonen och mellan ögonbrynen, samt akneärr framförallt på kinderna.

Under första behandlingen så gick vi inte så hårt på mitt ansikte eftersom vi ville se hur min hud skulle reagera. Helene rengjorde ansiktet och sen gjorde vi en laserbehandling (IPL) och efter det micropeeling.

recension_skonhetsfabriken_goteborg

Efter första behandlingen så kunde jag inte se några större resultat till en början, men efter ett tag så började min hy successivt att förbättras. Ärren blev mindre och mindre synliga och huden kändes jämnare.

Jag gjorde en andra behandling med IPL två månader senare i December.

Efter andra behandlingen så kunde jag känna att huden påverkats och blev minst sagt, positivt överraskad över resultatet denna gången. Ärren hade blivit mindre synliga och även mina pigmentförändringar hade blivit ljusare.

skonhetsfabriken_goteborg

Det är helt otroligt vilka resultat jag har fått efter endast två behandlingar. Som ni kan se på bilden ovan så är ärren betydligt svagare och pigmentförändringarna är så gott som borta och det blir bara bättre och bättre för varje dag som går.

Nu har jag precis varit på min tredje behandling och jag kunde inte vara mer nöjd och förväntansfull över hur resultatet kommer att bli.

Jag kan varmt rekommendera Skönhetsfabriken då jag inte bara har blivit varmt mottagen av fantastisk personal, utan dessutom fått känna mig som en prinsessa under den tid då ansiktsbehandlingen pågått. När man kommer dit så blir man alltid erbjuden något att dricka medan man väntar i deras väntrum, eller så kan man gå runt och kika på produkterna i deras fina lokaler.

ansiktsbehandling_skonhetsfabriken

Jag har dessutom fått synliga resultat och otrolig uppföljning. Oavsett om man önskar att skämma bort sig för en stund med massage, ansiktsbehandling, färgning av fransar/bryn, eller om man önskar en resultatinriktad behandling så kan man känna sig trygg i hudteraputernas händer på Skönhetsfabriken i Göteborg. Om ni vill veta mer eller boka tid för en behandling så kan ni hitta deras hemsida här.

Jag trodde aldrig att jag kunde bli så här fin i mitt ansikte igen och jag är evigt tacksam över den hjälp jag har fått och jag längtar redan till nästa gång jag är i Göteborg och hälsar på så att jag kan få göra ännu en behandling på Skönhetsfabriken!

OSLOFRUS BETYG PÅ SKÖNHETSFABRIKEN I GÖTEBORG:

betyg_5

 

5/5

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Men åh vad bra Susanna! Jag har själv väldiga problem med min hy men jag har inte så mycket ärr. Men jag vet i alla fall hur jobbigt det är med akne. Jag har nästan ingenting under grav men när jag ammade min son så blev det katastrof!! Vissa dagar ville jag bara stänga in mig för att det var så illa. Jag hoppas verkligen att min hy håller sig fin efter denna grav men jag skulle inte tro det…. Blev din hy alltså bättre efter din andra grav?OSLOFRU SVARAR:Jag förstår precis hur du menar och har det.. Det är inte kul när huden inte är som man önskar. Ja min hy blev betydligt mycket bättre nu efter andra graviditeten, men jag tror det har mycket med att göra att jag går kontinuerligt på ansiktsbehandlingar nu också så att jag håller huden ren och fin, samt gör IPL. 😊 Massor med kramar till dig och hoppas att din hy blir bra <3

  2. Men åh vad bra Susanna! Jag har själv väldiga problem med min hy men jag har inte så mycket ärr. Men jag vet i alla fall hur jobbigt det är med akne. Jag har nästan ingenting under grav men när jag ammade min son så blev det katastrof!! Vissa dagar ville jag bara stänga in mig för att det var så illa. Jag hoppas verkligen att min hy håller sig fin efter denna grav men jag skulle inte tro det…. Blev din hy alltså bättre efter din andra grav?OSLOFRU SVARAR:Jag förstår precis hur du menar och har det.. Det är inte kul när huden inte är som man önskar. Ja min hy blev betydligt mycket bättre nu efter andra graviditeten, men jag tror det har mycket med att göra att jag går kontinuerligt på ansiktsbehandlingar nu också så att jag håller huden ren och fin, samt gör IPL. 😊 Massor med kramar till dig och hoppas att din hy blir bra <3

  3. Men åh vad bra Susanna! Jag har själv väldiga problem med min hy men jag har inte så mycket ärr. Men jag vet i alla fall hur jobbigt det är med akne. Jag har nästan ingenting under grav men när jag ammade min son så blev det katastrof!! Vissa dagar ville jag bara stänga in mig för att det var så illa. Jag hoppas verkligen att min hy håller sig fin efter denna grav men jag skulle inte tro det…. Blev din hy alltså bättre efter din andra grav?OSLOFRU SVARAR:Jag förstår precis hur du menar och har det.. Det är inte kul när huden inte är som man önskar. Ja min hy blev betydligt mycket bättre nu efter andra graviditeten, men jag tror det har mycket med att göra att jag går kontinuerligt på ansiktsbehandlingar nu också så att jag håller huden ren och fin, samt gör IPL. 😊 Massor med kramar till dig och hoppas att din hy blir bra <3

  4. Men åh vad bra Susanna! Jag har själv väldiga problem med min hy men jag har inte så mycket ärr. Men jag vet i alla fall hur jobbigt det är med akne. Jag har nästan ingenting under grav men när jag ammade min son så blev det katastrof!! Vissa dagar ville jag bara stänga in mig för att det var så illa. Jag hoppas verkligen att min hy håller sig fin efter denna grav men jag skulle inte tro det…. Blev din hy alltså bättre efter din andra grav?OSLOFRU SVARAR:Jag förstår precis hur du menar och har det.. Det är inte kul när huden inte är som man önskar. Ja min hy blev betydligt mycket bättre nu efter andra graviditeten, men jag tror det har mycket med att göra att jag går kontinuerligt på ansiktsbehandlingar nu också så att jag håller huden ren och fin, samt gör IPL. 😊 Massor med kramar till dig och hoppas att din hy blir bra <3

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande