LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Kontrollerna för barnen gick bättre än väntat till och med. Filip gjorde både mig och M så stolta när han satt och pratade med helsesyster (tror det är barnmorska på svenska) och förstod allt som hon bad honom att göra. Det känns så häftigt att han är så stor nu och faktiskt kan kommunicera och få fram vad han vill, samt förstå och göra som han blir tillsagd. Det var häftigt att se och jag blev så stolt över honom att jag fällde en tår.

Oskar tog sina sprutor som en riktig kämpe och grät inte ens. Han verkar vara mycket tåligare än sin storebror när det kommer till sånt här och det känns så skönt att han inte verkar bli påverkad av dessa sprutorna heller. Han somnade på vägen hem och fortsatte att sova när jag la över honom i hans säng, så nu kommer han antagligen sova i några timmar och så får vi bara hålla tummarna att han vaknar pigg och kry. Men eftersom han har fått vaccin och jag inte vet hur han kommer att reagera under dagen så vill jag hålla oss hemma idag. Och vad tror ni jag gör när jag inte kan gå ut? Jo jag internetshoppar!

inredning

För tillfället har jag snöat in mig på inredning igen och är helt tokig i guldiga och gröna detaljer. Allt som ni kan se på bilden ovan har jag hittat Här. Det farliga med att shoppa på internet är att det är så lätt. Jag bara klickar på det jag vill ha och sen blundar jag när jag ska betala. Hehe. Det bästa är ju när man får alla grejerna på posten inslagna och fina. Känns som julafton varje gång! 😉

Pistollampan som ni ser på bilden vill jag verkligen, verkligen, verkligen ha för den är så sjuuuukt fin! Nä nu ska jag kolla vidare, hörs sen!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. när jag läste barnmorska trodde jag ni skulle ha en söt liten bebis till.😊 Man går till barnmorskan när man är gravid.Här heter det bvc och man går till sjuksköterskan där på bvc och får sina kontroller av barnen och sprutorna medOSLOFRU SVARAR:Hehe, nä här blir inga fler barn gjorda. Inte än på länge i alla fall 😉

  2. när jag läste barnmorska trodde jag ni skulle ha en söt liten bebis till.😊 Man går till barnmorskan när man är gravid.Här heter det bvc och man går till sjuksköterskan där på bvc och får sina kontroller av barnen och sprutorna medOSLOFRU SVARAR:Hehe, nä här blir inga fler barn gjorda. Inte än på länge i alla fall 😉

  3. när jag läste barnmorska trodde jag ni skulle ha en söt liten bebis till.😊 Man går till barnmorskan när man är gravid.Här heter det bvc och man går till sjuksköterskan där på bvc och får sina kontroller av barnen och sprutorna medOSLOFRU SVARAR:Hehe, nä här blir inga fler barn gjorda. Inte än på länge i alla fall 😉

  4. när jag läste barnmorska trodde jag ni skulle ha en söt liten bebis till.😊 Man går till barnmorskan när man är gravid.Här heter det bvc och man går till sjuksköterskan där på bvc och får sina kontroller av barnen och sprutorna medOSLOFRU SVARAR:Hehe, nä här blir inga fler barn gjorda. Inte än på länge i alla fall 😉

  5. när jag läste barnmorska trodde jag ni skulle ha en söt liten bebis till.😊 Man går till barnmorskan när man är gravid.Här heter det bvc och man går till sjuksköterskan där på bvc och får sina kontroller av barnen och sprutorna medOSLOFRU SVARAR:Hehe, nä här blir inga fler barn gjorda. Inte än på länge i alla fall 😉

  6. när jag läste barnmorska trodde jag ni skulle ha en söt liten bebis till.😊 Man går till barnmorskan när man är gravid.Här heter det bvc och man går till sjuksköterskan där på bvc och får sina kontroller av barnen och sprutorna medOSLOFRU SVARAR:Hehe, nä här blir inga fler barn gjorda. Inte än på länge i alla fall 😉

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande