LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Phu, det blev några extremt jobbiga timmar efter barnen hade vaknat efter lunch idag.. Eftersom Filip inte har mått helt bra idag så har han velat få min fulla uppmärksamhet hela tiden. Det får han också så gott det går, men när Oskar blir hungrig så måste jag amma och det gillade inte Filip alls. Jag kände mig så otillräcklig och hopplös som mamma när jag inte klarade av att ta hand om båda mina pojkar samtidigt. Jag satt i en stol och ammade Oskar medan Filip stod jämte och gallskrek. Jag försökte trösta men det räckte inte till, så till slut brast det för mig och plötsligt satt vi alla tre och grät. Det finns ingenting värre än att veta att Filip inte har det bra, men sen inte ha möjligheten att trösta honom.. Sen spelade det nästan ingen roll vad jag gjorde, han var bara ledsen och otröstlig under flera timmar. Det sög energi ur hela mig till slut och fram åt eftermiddagen så klarade jag inte mer..

Nu är det ju självklart så att Filip inte bara har öroninflammation, utan han har även fått så kallade höstblåsor.. Så det kliar på honom och han har ont i halsen.. Oskar har blivit snorig och är mindre nöjd än vanligt.. Jag har verkligen gjort allt jag kan för båda mina pojkar idag, men det räckte inte alls… 🙁

Tack och lov så kom M hem precis innan jag var ruskigt nära ett psykbryt och så fort han kom innanför dörren så mycket lättare och bättre igen..

Vi åt lite fryspizza och sen gick jag upp och ställde mig i duschen. Det kändes skönt att få duscha bort denna jobbiga dagen och när jag torkade mig så kändes allting så otroligt mycket bättre igen. När jag kom ner till mina pojkar så verkade Filip vara en aning bättre, så jag satte mig med honom och lekte med lite lego.

bygga_legoFilip har blivit så duktig på att bygga och det roligaste han vet är att bygga torn och sen välta dom. 🙂

Jag hoppas att penicillinet ger mer effekt tills imorgon och att min fina lilla pojk känner sig bättre. Och sen hoppas jag verkligen inte att Oskars snorande blir värre…  M kommer jobba hemifrån imorgon för att hjälpa till, så det känns väldigt mycket bättre nu när den jobbigaste perioden (för hoppningsvis) är över..

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Krya på er alla!Minns då jag var hemma ensam med två magsjuka barn och jag själv blev magsjuk. Örk.Hoppas ni mår bättre idag.Här längtar vi efter höstlovet v.44.KramOSLOFRU SVAR:Uff då så jobbigt. :/ Kramkram

  2. Krya på er alla!Minns då jag var hemma ensam med två magsjuka barn och jag själv blev magsjuk. Örk.Hoppas ni mår bättre idag.Här längtar vi efter höstlovet v.44.KramOSLOFRU SVAR:Uff då så jobbigt. :/ Kramkram

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera