LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

ElinIdag åker denna underbara, fina, fantastiska vän vidare till Göteborg. Hon har semester i fyra veckor så hon startade med några dagar hos mig och nu ska hon alltså vidare på nya äventyr.

Sista dagen idag blir det inget poolhäng som dom tidigare dagarna, utan vi tänkte att vi skulle lämna pojkarna hemma och ta en heldag på stan inne i Oslo centrum. Det blir en dag med lunch, shopping och massa prat. Det har varit mysigt att ha henne här med min familj, men det ska bli mysigt med lite egentid innan hon sticker.

Nu ska jag ösa i mig några koppar kaffe så att jag vaknar till. Filip har kommit in i något konstigt sovmönster och är vaken stora delar av nätterna igen. Men denna gången tror vi faktiskt att det handlar om att han får sova för länge på dagarna och att han är för utvilad för att kunna sova en hel natt. Gaah, jag blir galen på detta mysteriumet när det kommer till sömn för dom små. Men vi ska nog få ordning på nattsömnen igen, man får bara ha tålamod och tillslut vänder det.

Äntligen – nu är kaffet klart! Kram på er

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande