LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Shit så skönt det kändes att få lägga sig i sin egen säng igår och vakna upp i sitt älskade hem. Borta bra men hemma bäst stämmer så jäkla bra – alltid!

todo_stockholm

Men i alla fall. Gårdagen hade vi ju riktigt tur med vädret igen och efter att vi shoppat i både Gucci och Prada så bestämde vi oss för att gå en sväng till Gamla stan.

Sveriges_rikstadStockholm är en oerhört vacker stad och underbar att strosa omkring i. Jag älskar nästan alla områden och varje lilla stadsbit har sin egen charm.

barn_mode

Filip var lite trött i vagnen, så så fort vi kom ut på lite kullersten så somnade han gott i vagnen.gamla_stan_stockholmGamla stan i Stockholm är bara för mysigt med sin vackra arkitektur. Dock tycker jag att det är lite för turistigt, men så länge man inte bryr sig om att gå fort fram bland all folksvärm så är det rätt så lugnt. Sen måste man ju heller inte gå in i alla turistshoppar, utan bara gå runt på gatorna passade oss bäst.

gamla_stan_stockholmSnacka om att vi hade tur med vädret, alla dagar hade vi sol utan en.

gant_skjorta

Vår sista dag här var verkligen minnesvärd!

gamla_stan_stockholmEfter att vi gått fram och tillbaka i Gamla stan så gick vi tillbaka till hotellet igen för att hämta vårt bagage och sen ta taxin som vi hade beställt dit. Allting gick väldig smidigt och på flygplatsen så hann vi bara checka in och sen gå raka vägen till flyget. Perfekt timing!

Vi är otroligt nöjda med vår vistelse i Stockholm och jag längtar redan till vi kan besöka den fina staden igen. Men nu ser vi fram emot allt kul vi har framför oss här hemma i Oslo. Idag har vi lite att stå i på tomten och det var precis en man här och tömde massa sten som vi ska ha för att kunna lägga kantsten och för att platta till inför garaget. Sen imorgon kommer mina föräldrar hit för på torsdag ska vi rulla ut massa gräs och då behövde vi lite hjälp. Så det var tur att dom kunde komma och hjälpa oss att rulla lite grann. Sen i helgen är det 17 maj och Norges Nationaldag, så då får vi se vad vi hittar på för skoj!

Nu ska vi äta lite frukost och sen lite senare ska jag visa er vad jag hittade på Gucci och Prada. 😉 Kram på er så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Stockholm är verkligen en jättefin stad. Detta säger jag trots att jag är Göteborgare 😊 😊 😊

 2. Stockholm är verkligen en jättefin stad. Detta säger jag trots att jag är Göteborgare 😊 😊 😊

 3. Stockholm är verkligen en jättefin stad. Detta säger jag trots att jag är Göteborgare 😊 😊 😊

 4. Stockholm är verkligen en jättefin stad. Detta säger jag trots att jag är Göteborgare 😊 😊 😊

 5. vad länge ni var här ändå, och ni tajmade verkligen bra väder! så vacker stad, håller med<3

 6. vad länge ni var här ändå, och ni tajmade verkligen bra väder! så vacker stad, håller med<3

 7. vad länge ni var här ändå, och ni tajmade verkligen bra väder! så vacker stad, håller med<3

 8. vad länge ni var här ändå, och ni tajmade verkligen bra väder! så vacker stad, håller med<3

 9. Stockholm är verkligen en jättefin stad.Var i Stockholm i helgen med,i lördags träfade jag min bästa vän och vi gick i gammla stan och var inne i själva citty. Underbart väder och så mycket folk!!Nästa gång kanse vi kan ses? Om vi får ihopp det att jag är i Stockholm samtigt som dig.OSLOFRU SVAR:Ja men klart det! 😉 Stockholm är så himla underbar stad så vi åker säkert dit igen!

 10. Stockholm är verkligen en jättefin stad.Var i Stockholm i helgen med,i lördags träfade jag min bästa vän och vi gick i gammla stan och var inne i själva citty. Underbart väder och så mycket folk!!Nästa gång kanse vi kan ses? Om vi får ihopp det att jag är i Stockholm samtigt som dig.OSLOFRU SVAR:Ja men klart det! 😉 Stockholm är så himla underbar stad så vi åker säkert dit igen!

 11. Stockholm är verkligen en jättefin stad.Var i Stockholm i helgen med,i lördags träfade jag min bästa vän och vi gick i gammla stan och var inne i själva citty. Underbart väder och så mycket folk!!Nästa gång kanse vi kan ses? Om vi får ihopp det att jag är i Stockholm samtigt som dig.OSLOFRU SVAR:Ja men klart det! 😉 Stockholm är så himla underbar stad så vi åker säkert dit igen!

 12. Stockholm är verkligen en jättefin stad.Var i Stockholm i helgen med,i lördags träfade jag min bästa vän och vi gick i gammla stan och var inne i själva citty. Underbart väder och så mycket folk!!Nästa gång kanse vi kan ses? Om vi får ihopp det att jag är i Stockholm samtigt som dig.OSLOFRU SVAR:Ja men klart det! 😉 Stockholm är så himla underbar stad så vi åker säkert dit igen!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning