LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Ännu en underbar dag! Startade med att vi gick ut på stan och shoppade. Det första vi hittade var ett par supersöta skor till Filip på NK.

Ralph_Lauren_skor_barnDom satt som gjutet på på hans små fötter och sen var det ju en bonus att dom var supersöta också! 😉

barn_mode_ralph_laurenEfter att vi varit inne på NK ett bra tag så var båda pojkarna rätt så glada över att få komma ut och gå lite grann.

NK_StockholmÅ vad jag tycker mina pojkar är stiliga. Snacka om att jag är stolt över dom! 🙂

Efter att vi gått omkring en stund på stan så blev det en fika inne på Moodgallerian, som för övrigt var riktigt, riktigt mysigt ställe.

mood_galleria_stockholmFilip var så go och glad hela dagen och vid fyratiden så var det dags att möta upp min älskade bästis för att äta på Jamie Olivers italienska restaurang.

jamie_oliver_restaurang_stockholmMaten var jättegod och det var underbart att få träffa min fina vän igen. Gud så jag önskar att hon bodde närmare..

jamie_oliver_restaurangFilip var lite halvjobbig under middagen, men det gick ändå hyfsat bra för att vara så nära läggdags för honom. Vi fick turas om att ha honom i knät och äta så gick det helt ok.

restaurang_tips_stockholm

Efter att vi ätit upp den goda maten så tog vi en promenad i regnet tillbaka till hotellet. Denna dagen har varit jättebra, trots regn och rusk. Men vi har ju som sagt fördrivit timma efter timma i den ena butiken efter den andra, varvat med café och restaurangbesök, så vädret har inte påverkat oss.

Imorgon åker vi hem igen, men flyget går inte fören på eftermiddagen, så nu sitter vi och funderar på om vi ska ut till flygplatsen och fördriva lite tid, eller om vi ska ta några timmar på stan för mer shopping innan vi åker. Vi är, hur som helst, väldigt nöjda med våran lilla minisemester i Stockholm, men nu ska det bli ganska så skönt att få komma hem igen.

Hoppas ni haft en fin helg allihopa! Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Det var verkligen söta skor. Ursäkta att jag är tjurig men de där munsåren kan inte vara vattkoppor, visst är de kvar ännu? Skulle hellre tro på svinkoppor.OSLOFRU SVAR:Tack! Hehe, jo det var vattenkoppor! Vi var hos läkaren och fick det bekräftat! 😊

  2. Det var verkligen söta skor. Ursäkta att jag är tjurig men de där munsåren kan inte vara vattkoppor, visst är de kvar ännu? Skulle hellre tro på svinkoppor.OSLOFRU SVAR:Tack! Hehe, jo det var vattenkoppor! Vi var hos läkaren och fick det bekräftat! 😊

  3. Det var verkligen söta skor. Ursäkta att jag är tjurig men de där munsåren kan inte vara vattkoppor, visst är de kvar ännu? Skulle hellre tro på svinkoppor.OSLOFRU SVAR:Tack! Hehe, jo det var vattenkoppor! Vi var hos läkaren och fick det bekräftat! 😊

  4. Det var verkligen söta skor. Ursäkta att jag är tjurig men de där munsåren kan inte vara vattkoppor, visst är de kvar ännu? Skulle hellre tro på svinkoppor.OSLOFRU SVAR:Tack! Hehe, jo det var vattenkoppor! Vi var hos läkaren och fick det bekräftat! 😊

  5. Stockholm är toppen! Hoppas ni kan utnyttja dagen i morgon på stan, det finns ju så mycket roligt att göra. Kanske en båttur, ett besök på Biblioteksgatan för shopping, Sturegallerian för shopping och en mysig lunch på Tures, Rich eller Sturehof. Bra restauranger alla tre. Och för Filips del ett besök i Humlegårdens lekpark.Det finns så mycket så det är bara att välja. Arlanda går man snabbt igenom….Önskar er en trevlig dag!

  6. Stockholm är toppen! Hoppas ni kan utnyttja dagen i morgon på stan, det finns ju så mycket roligt att göra. Kanske en båttur, ett besök på Biblioteksgatan för shopping, Sturegallerian för shopping och en mysig lunch på Tures, Rich eller Sturehof. Bra restauranger alla tre. Och för Filips del ett besök i Humlegårdens lekpark.Det finns så mycket så det är bara att välja. Arlanda går man snabbt igenom….Önskar er en trevlig dag!

  7. Stockholm är toppen! Hoppas ni kan utnyttja dagen i morgon på stan, det finns ju så mycket roligt att göra. Kanske en båttur, ett besök på Biblioteksgatan för shopping, Sturegallerian för shopping och en mysig lunch på Tures, Rich eller Sturehof. Bra restauranger alla tre. Och för Filips del ett besök i Humlegårdens lekpark.Det finns så mycket så det är bara att välja. Arlanda går man snabbt igenom….Önskar er en trevlig dag!

  8. Stockholm är toppen! Hoppas ni kan utnyttja dagen i morgon på stan, det finns ju så mycket roligt att göra. Kanske en båttur, ett besök på Biblioteksgatan för shopping, Sturegallerian för shopping och en mysig lunch på Tures, Rich eller Sturehof. Bra restauranger alla tre. Och för Filips del ett besök i Humlegårdens lekpark.Det finns så mycket så det är bara att välja. Arlanda går man snabbt igenom….Önskar er en trevlig dag!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande