LIVE YOUR BEST

Shoppingtur med dubbelvagn

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vilken dag! Det känns som att vi har fått gjort massor, eller i alla fall jag 🙂 På morgonen så åkte jag iväg till gymmet och körde dubbla pass. Först gick jag på Step/Styrka och efter det var det Mage/rygg. Sen när jag kom hem så åt vi lite lunch, duschade och gjorde oss i ordning för att dra på shoppingtur.

solnedgång

När vi körde mot köpcentret så gick solen ned. Det var så vackert att se hur den klarblåa himmelen färgades gul. Riktigt häftigt att se faktiskt. Nu börjar ju dessutom all snö töa bort också, jag undrar om det kommer att börja snöa igen eller om våren får komma tidigt i år? Vem vet, man kan ju alltid hoppas i alla fall!

shopping

Älskar våran dubbelvagn från City Select. Tipsar och rekommenderar alla tvåbarnsföräldrar om denna vagnen med mängder av möjligheter. Här kan man ha bilbarnstolen direkt på vagnen tillsammans med antingen liggdel eller sittdel. Vi är supernöjda med vagnen och tycker verkligen att alla som har två barn borde överväga att köpa en sån här. Den är så smidig eftersom barnen sitter över/under/framför/bakom varandra istället för jämte varandra som många andra dubbelvagnar har det. På så sätt tar den inte större plats än en vanlig vagn i sidled. Superduper helt enkelt!

Väl framme på centret så satt båda pojkarna snällt i vagnen och chillade medan jag och M kollade runt i butikerna. Vi hittade lite kläder båda två, men vad exakt vi köpte får ni se en annan dag för nu kom vi precis hem och är vrålhungriga! M står i köket och lagar middag och jag sitter och vaggar Oskar i babysittern samtidigt som jag tittar in här för att berätta om dagen och önska er en fortsatt trevlig kväll. Kramkram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Jag har testat vagnen och den är nog bra om det inte är snö och slask för i det väglaget gick den inte att köra i Stockholm. Gick inte knappt att ta den framåt eftersom hjulen är ganska små.Så tyvärr blev jag besviken.Provade även med större hjul, men ingen direkt fördel. Men säkert är den bra inomhus och vid torrt väglag.Hur får du den att fungera i snömodd? Bara undrar! För att den ska vara lättmanövrerad även då är ett köart önskemål.OSLOFRU SVARAR:Jag tycker att den är bra i snö också, men för det mesta tar jag barnen i våran stora pulka när det är rikligt med snö. Men i stan kanske inte pulkan är den första man plockar fram antar jag. Tror att alla vagnar är svåra att dra i snöslask tyvärr.. :/

 2. Jag har testat vagnen och den är nog bra om det inte är snö och slask för i det väglaget gick den inte att köra i Stockholm. Gick inte knappt att ta den framåt eftersom hjulen är ganska små.Så tyvärr blev jag besviken.Provade även med större hjul, men ingen direkt fördel. Men säkert är den bra inomhus och vid torrt väglag.Hur får du den att fungera i snömodd? Bara undrar! För att den ska vara lättmanövrerad även då är ett köart önskemål.OSLOFRU SVARAR:Jag tycker att den är bra i snö också, men för det mesta tar jag barnen i våran stora pulka när det är rikligt med snö. Men i stan kanske inte pulkan är den första man plockar fram antar jag. Tror att alla vagnar är svåra att dra i snöslask tyvärr.. :/

 3. Jag har testat vagnen och den är nog bra om det inte är snö och slask för i det väglaget gick den inte att köra i Stockholm. Gick inte knappt att ta den framåt eftersom hjulen är ganska små.Så tyvärr blev jag besviken.Provade även med större hjul, men ingen direkt fördel. Men säkert är den bra inomhus och vid torrt väglag.Hur får du den att fungera i snömodd? Bara undrar! För att den ska vara lättmanövrerad även då är ett köart önskemål.OSLOFRU SVARAR:Jag tycker att den är bra i snö också, men för det mesta tar jag barnen i våran stora pulka när det är rikligt med snö. Men i stan kanske inte pulkan är den första man plockar fram antar jag. Tror att alla vagnar är svåra att dra i snöslask tyvärr.. :/

 4. Jag har testat vagnen och den är nog bra om det inte är snö och slask för i det väglaget gick den inte att köra i Stockholm. Gick inte knappt att ta den framåt eftersom hjulen är ganska små.Så tyvärr blev jag besviken.Provade även med större hjul, men ingen direkt fördel. Men säkert är den bra inomhus och vid torrt väglag.Hur får du den att fungera i snömodd? Bara undrar! För att den ska vara lättmanövrerad även då är ett köart önskemål.OSLOFRU SVARAR:Jag tycker att den är bra i snö också, men för det mesta tar jag barnen i våran stora pulka när det är rikligt med snö. Men i stan kanske inte pulkan är den första man plockar fram antar jag. Tror att alla vagnar är svåra att dra i snöslask tyvärr.. :/

 5. Du liker vel vognen fordi du fikk den sponset og kan vel ikke gjøre noe annet enn å reklamere for den eller?Ikke noe negativt, men opplevde vognen utstabil på snøen. Eller så holder jeg med deg at den var fin å bruke inne. Fine gutter du har.

 6. Du liker vel vognen fordi du fikk den sponset og kan vel ikke gjøre noe annet enn å reklamere for den eller?Ikke noe negativt, men opplevde vognen utstabil på snøen. Eller så holder jeg med deg at den var fin å bruke inne. Fine gutter du har.

 7. Du liker vel vognen fordi du fikk den sponset og kan vel ikke gjøre noe annet enn å reklamere for den eller?Ikke noe negativt, men opplevde vognen utstabil på snøen. Eller så holder jeg med deg at den var fin å bruke inne. Fine gutter du har.

 8. Du liker vel vognen fordi du fikk den sponset og kan vel ikke gjøre noe annet enn å reklamere for den eller?Ikke noe negativt, men opplevde vognen utstabil på snøen. Eller så holder jeg med deg at den var fin å bruke inne. Fine gutter du har.

 9. Buggaboovagnen är klart bättre och och likaså Baby City City Mini Double, dyr men lätt att ta sig fram med i Stockholm överallt och oavsett väglag. Men jag förstår att en pulka är perfekt hos dig, men i stan går den inte….Jättegoa pojkar! Så fina!

 10. Buggaboovagnen är klart bättre och och likaså Baby City City Mini Double, dyr men lätt att ta sig fram med i Stockholm överallt och oavsett väglag. Men jag förstår att en pulka är perfekt hos dig, men i stan går den inte….Jättegoa pojkar! Så fina!

 11. Buggaboovagnen är klart bättre och och likaså Baby City City Mini Double, dyr men lätt att ta sig fram med i Stockholm överallt och oavsett väglag. Men jag förstår att en pulka är perfekt hos dig, men i stan går den inte….Jättegoa pojkar! Så fina!

 12. Buggaboovagnen är klart bättre och och likaså Baby City City Mini Double, dyr men lätt att ta sig fram med i Stockholm överallt och oavsett väglag. Men jag förstår att en pulka är perfekt hos dig, men i stan går den inte….Jättegoa pojkar! Så fina!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande