LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Fy fasiken vilken jobbig förkylning vi har åkt på. Min man och Filip verkar faktiskt må lite bättre, men idag vaknade jag och mådde sämre än någonsin. Halsen skaver, näsan är fullständigt täppt, febern ligger på lite för högt och huvudet pulserar. Det värsta är såklart på morgonen, så nu har jag gjort i ordning en kopp te med honung och citron och ett vattenglas med citron, tagit en smärtstillande och ställt fram servetter.

förkylningDet blir med andra ord, ännu en dag inne för att kurera mig idag, men eftersom pojkarna är på bättringsvägen så hoppas jag att dom kan hitta på något lite roligare ihop, eller eventuellt ta det lugnt med mig en dag till så att dom blir 100% friska.

Jag är ju dessutom pollenallergiker och det suger verkligen nu när jag är gravid och inte vill ta några mediciner i onödan. Tillsammans med denna förkylningen så kan jag säga att jag är rätt så glad nu när jag ser att det regnar ute..

sovrumsinspiration_oslobilden är tagen härom dagen

Jag hoppas att ni alla håller er undan denna dumma vårförkylning och har en riktigt toppenfin tisdag! Kram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande