LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Som, för tillfället, hemmafru känner jag att det är min plikt att laga middag till min man. Därför försöker jag alltid ha middagen färdig på bordet när han kommer hem. 🙂 Idag har jag gjort kalkon i ugnen med potatismos, brockoli, champinjon och en egen specialsås. Mums!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande