LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Det år en massa saker som ska hinnas med på morgonen! Filip har sovit lite bättre i natt och vi låg i sängen och myste ända till klockan 8 i morses. Sen gick vi upp, jag har klätt på mig, sminkat mig, druckit kaffe, fotograferat saker som ska säljas, städat, plockat ur diskmaskinen, slängt in en tvätt, ammat, ätit frukost, bytt blöja och klätt på Filip och nu äntligen har jag satt mig i soffan med datorn och ska skriva här och sen betala lite räkningar.

Mitt i all stress så såg jag denna lappen på köksbordet:

Det är saker som detta som hela tiden påminner mig om vilken fantastiskt underbar man jag har. Jag är så lyckligt lottad som har träffat en människa som honom och jag sätter verkligen stort pris på hur han är mot mig. Snällare, mer omtänksam och kärleksfull person får man verkligen leta efter! Han är allt jag någonsin kunnat önska mig och han och Filip är det viktigaste och bästa i mitt liv. Jag älskar dig M

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning