LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vi har haft en alldeles perfekt 17e maj idag med lite lagom firande. Mina pojkar var så stiliga och jag är så oerhört stolt över dom!

familjFilip var så söt i sin lilla Burberry-skjorta 🙂 <3

burberry_body_barnVid lunch så åkte vi, som sagt, till Amanda och hennes pojkar. Filip älskar att leka med Malte och dom har alltid lika kul ihop när dom ses.

leksakshusVi lunchade, fikade och lekte med våra underbara pojkar. Visiten blev rätt så kort eftersom Amanda skulle åka och jobba, men det var supertrevligt så länge det vara! 🙂

Nu är vi hemma igen och jag börjar redan fundera på vad vi ska äta till middag. Min graviditet har kommit in i ett helt nytt stadie och jag är därför konstant hungrig och  sugen på allt hela tiden. Jag har totalt gått upp 10 kg nu och är bara i v25.. Så vi får se hur stor jag blir efter några veckor till.. Om jag fortsätter vräka i mig så mycket mat och godsaker i den takten som jag gör nu så lär jag gå upp en 10 kg till på dom resterande 15 veckorna. Men det gör ingenting eftersom jag går ner det så fort jag börjar amma och bebis är ute, så därför oroar jag mig inte så mycket just nu utan försöker mer njuta av att jag är matglad för tillfället 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande