LIVE YOUR BEST

Så som jag ser på tiden

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jag fick lite tid för mig själv innan jag skulle åka och träna, så då passade jag på att måla klart en tavla som jag började med för ett tag sen. Tavlan är så som jag ser på tiden i konstform. 🙂konstnarNu ska vi bara hitta en bra plats för tavlan att hänga på, men jag tror faktiskt att den kommer att få komma upp på väggen i vardagsrummet där nere. Visar er sedan hur det blev, men nu måste jag sticka iväg till gymmet och möta Amanda!

Kram så länge

Förresten, ni glömmer väl inte av att tävla om tågbanan (värde 1399kr)? Klicka här för att komma till tävlinen! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Åh så fin tavlan är! Vad roligt att kunna måla sin egen konst som man ska ha på väggarna! Ha en fin dag på dig! Kram Christin

  2. Åh så fin tavlan är! Vad roligt att kunna måla sin egen konst som man ska ha på väggarna! Ha en fin dag på dig! Kram Christin

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande