LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!

Först måste jag bara få tacka er alla som kommenterat och mailat så fina gratulationer och lyckönskningar! Det uppskattas verkligen och jag läser allt ni skriver till mig. Dock har det varit så mycket nytt att stå i nu dom senaste dagarna sen Oskar kom, så därför har jag varit väldigt dålig på att svara på allt, men jag hoppas ni kan ha överseende med det och så fort vi kommit in i vardagen så lovar jag att svara er alla så gott jag kan 🙂

Jag måste bara säga att jag är så oerhört stolt över Filip. Vilken otroligt duktig och fin storebror han är! Bara på några få dagar så har han blivit så kärleksfull och mysig mot sin lillebror och verkligen visat att han är välkommen i familjen.

syskonkarlekImorses så hörde jag för första gången någon ropa “Mamma.. mamma.” från sitt rum. Det har alltid, tidigare varit ett rop på pappa, så trots att klockan bara var 05.45 så hoppade jag glatt upp och sprang in på Filips rum för att lyfta upp honom. Vi gick ner och myste tillsammans i soffan och åt lite ostmacka. Sen dröjde det inte länge innan M och Oskar kom ner. Filip såg på sin bror och log och sen har han velat gosa med honom nonstop under hela morgonen. Han klappar, klämmer försiktigt, pussar och ger nappen till Oskar när han är ledsen. En riktigt fin storebror och jag är så oerhört stolt över honom!

Filip visar inte bara kärlek mot sin lillebror, utan han är väldigt kramig med mig och M också. Det har han såklart alltid varit, men nu är han det lite mer än vanligt! Till och med dom mjuka leksakerna har börjat betyda mer än innan och nallen som Oskar fick av sin mormor och morfar har blivit Filips favorit. 🙂

bjornes_magasin

Ni förstår inte hur lycklig det gör mig att det går så här bra. Man kunde ju bara hoppas på att Filip skulle vara accepterande och det har han absolut varit. Mitt hjärta smälter när jag ser honom hoppa upp på stolen för att gosa med sin bror.

syskonkarlek

Det känns som att vårt hem har exploderats av kärlek och hela familjen svävar runt på små rosa kärleksmoln. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Så mysigt och fantastiskt att se hur Filip tar hand om sin lillebror ❤️OSLOFRU SVAR:Eller hur, jag är så stolt över honom 😊

 2. Så mysigt och fantastiskt att se hur Filip tar hand om sin lillebror ❤️OSLOFRU SVAR:Eller hur, jag är så stolt över honom 😊

 3. Så mysigt och fantastiskt att se hur Filip tar hand om sin lillebror ❤️OSLOFRU SVAR:Eller hur, jag är så stolt över honom 😊

 4. Så mysigt och fantastiskt att se hur Filip tar hand om sin lillebror ❤️OSLOFRU SVAR:Eller hur, jag är så stolt över honom 😊

 5. Så mysigt och fantastiskt att se hur Filip tar hand om sin lillebror ❤️OSLOFRU SVAR:Eller hur, jag är så stolt över honom 😊

 6. Så mysigt och fantastiskt att se hur Filip tar hand om sin lillebror ❤️OSLOFRU SVAR:Eller hur, jag är så stolt över honom 😊

 7. Grattis!!! Så fina bilder 😊 har också en liten som är ett par veckor nu, ser att din lille har napp, hur fungerar det Nattetid för er? Har precis introducerat napp för min lilla men hon tappar ur den hela tiden så drar mig lite för att hon ska ha den nattetid… har du nåt knep? 😊OSLOFRU SVAR:Tack!! 😃 Han har inte napp på natten, då sover han tätt intill mig och sover väldigt bra, vaknar till någon gång för att amma och sen släpper han tutten och somnar om. Så hittills har det gått över all förväntan på nätterna faktiskt 😊

 8. Grattis!!! Så fina bilder 😊 har också en liten som är ett par veckor nu, ser att din lille har napp, hur fungerar det Nattetid för er? Har precis introducerat napp för min lilla men hon tappar ur den hela tiden så drar mig lite för att hon ska ha den nattetid… har du nåt knep? 😊OSLOFRU SVAR:Tack!! 😃 Han har inte napp på natten, då sover han tätt intill mig och sover väldigt bra, vaknar till någon gång för att amma och sen släpper han tutten och somnar om. Så hittills har det gått över all förväntan på nätterna faktiskt 😊

 9. Grattis!!! Så fina bilder 😊 har också en liten som är ett par veckor nu, ser att din lille har napp, hur fungerar det Nattetid för er? Har precis introducerat napp för min lilla men hon tappar ur den hela tiden så drar mig lite för att hon ska ha den nattetid… har du nåt knep? 😊OSLOFRU SVAR:Tack!! 😃 Han har inte napp på natten, då sover han tätt intill mig och sover väldigt bra, vaknar till någon gång för att amma och sen släpper han tutten och somnar om. Så hittills har det gått över all förväntan på nätterna faktiskt 😊

 10. Grattis!!! Så fina bilder 😊 har också en liten som är ett par veckor nu, ser att din lille har napp, hur fungerar det Nattetid för er? Har precis introducerat napp för min lilla men hon tappar ur den hela tiden så drar mig lite för att hon ska ha den nattetid… har du nåt knep? 😊OSLOFRU SVAR:Tack!! 😃 Han har inte napp på natten, då sover han tätt intill mig och sover väldigt bra, vaknar till någon gång för att amma och sen släpper han tutten och somnar om. Så hittills har det gått över all förväntan på nätterna faktiskt 😊

 11. Grattis!!! Så fina bilder 😊 har också en liten som är ett par veckor nu, ser att din lille har napp, hur fungerar det Nattetid för er? Har precis introducerat napp för min lilla men hon tappar ur den hela tiden så drar mig lite för att hon ska ha den nattetid… har du nåt knep? 😊OSLOFRU SVAR:Tack!! 😃 Han har inte napp på natten, då sover han tätt intill mig och sover väldigt bra, vaknar till någon gång för att amma och sen släpper han tutten och somnar om. Så hittills har det gått över all förväntan på nätterna faktiskt 😊

 12. Grattis!!! Så fina bilder 😊 har också en liten som är ett par veckor nu, ser att din lille har napp, hur fungerar det Nattetid för er? Har precis introducerat napp för min lilla men hon tappar ur den hela tiden så drar mig lite för att hon ska ha den nattetid… har du nåt knep? 😊OSLOFRU SVAR:Tack!! 😃 Han har inte napp på natten, då sover han tätt intill mig och sover väldigt bra, vaknar till någon gång för att amma och sen släpper han tutten och somnar om. Så hittills har det gått över all förväntan på nätterna faktiskt 😊

 13. Åh vilka fina bilder! Stort grattis till er! Och vilken beskyddande storebror Filip är – så roligt för er.Återigen jättestort grattis ☺️

 14. Åh vilka fina bilder! Stort grattis till er! Och vilken beskyddande storebror Filip är – så roligt för er.Återigen jättestort grattis ☺️

 15. Åh vilka fina bilder! Stort grattis till er! Och vilken beskyddande storebror Filip är – så roligt för er.Återigen jättestort grattis ☺️

 16. Åh vilka fina bilder! Stort grattis till er! Och vilken beskyddande storebror Filip är – så roligt för er.Återigen jättestort grattis ☺️

 17. Åh vilka fina bilder! Stort grattis till er! Och vilken beskyddande storebror Filip är – så roligt för er.Återigen jättestort grattis ☺️

 18. Åh vilka fina bilder! Stort grattis till er! Och vilken beskyddande storebror Filip är – så roligt för er.Återigen jättestort grattis ☺️

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera