LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!

Vilken lång och jobbig natt vi har haft. Av någon oklar anledning så ville lilleman vara vaken halva natten så varken jag eller M har sovit särskilt mycket. Det känns lite småjobbigt eftersom vi ska köra långt och hålla igång hela dagen, men det får bara gå som det går. M kör ju så då kanske jag kan vila lite grann och nu har jag varit uppe med Filip på morgonen så att M kunde få sova lite till. Att ha en liten pojke har sina för och nackdelar kan man ju lugnt påstå, men som tur är så överväger det som är bra med hästlängder såklart! Lite sömn är dock någonting man får räkna med i många år framöver tror jag. 🙂

rosa_ralph_lauren_cardigan

Visst är det något speciellt med rosa 🙂 Av någon anledning känner jag mig lite extra söt när jag får på mig någonting i denna flickiga och fina färg.

outfit

Jag älskar Ralph Laurens cardigans, dom sitter så skönt och håller kvalitén så länge. Sen är det ju ett stort plus också att man kan ha dom öppna både som gravid och efter graviditeten. 😉

mamma_outfitOm någon timma, när vi har packat klart allting, så ska vi sätta oss i bilarna och åka till Småland. När vi kommer dit sen idag så ska vi äta farmors smörgåstårta hemma hos mina gudföräldrar och sen ska vi stanna där och grilla på kvällen. Sen på fredagen ska nästan hela släkten ut och spela golf, men eftersom jag är gravid och min man inte har grönt kort så ska vi åka till stranden och bada istället med Filip. Sen på kvällen är det middag och det ska vi självklart vara med på! Det ska bli så kul att träffa alla och umgås nu i två dagar innan vi ska bege oss tillbaka till Oslo igen.

Btw, går in i graviditetsvecka 33 idag!! 😀

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jag älskar rosa! Det är en av mina favoritfärger.Jag undrar om du skulle vilja vara med på en bloggintervju. Om du är intresserad, mailar jag dig några enkla frågor som du svarar på. Jag publicerar sedan bloggintervjun på min blogg med en länk till dig. Intresserad?OSLOFRU SVAR: Självklart ! 😊 maila mig du på oslofru@gmail.com . Kramar

  2. Jag älskar rosa! Det är en av mina favoritfärger.Jag undrar om du skulle vilja vara med på en bloggintervju. Om du är intresserad, mailar jag dig några enkla frågor som du svarar på. Jag publicerar sedan bloggintervjun på min blogg med en länk till dig. Intresserad?OSLOFRU SVAR: Självklart ! 😊 maila mig du på oslofru@gmail.com . Kramar

  3. Jag älskar rosa! Det är en av mina favoritfärger.Jag undrar om du skulle vilja vara med på en bloggintervju. Om du är intresserad, mailar jag dig några enkla frågor som du svarar på. Jag publicerar sedan bloggintervjun på min blogg med en länk till dig. Intresserad?OSLOFRU SVAR: Självklart ! 😊 maila mig du på oslofru@gmail.com . Kramar

  4. Jag älskar rosa! Det är en av mina favoritfärger.Jag undrar om du skulle vilja vara med på en bloggintervju. Om du är intresserad, mailar jag dig några enkla frågor som du svarar på. Jag publicerar sedan bloggintervjun på min blogg med en länk till dig. Intresserad?OSLOFRU SVAR: Självklart ! 😊 maila mig du på oslofru@gmail.com . Kramar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera