LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Ännu en natt med härlig sömn från sju till sju, helt fantastiskt skönt måste jag säga!

soffkuddar_inspirationVi börjar dagen med bus i soffan. Filip rullar runt på alla möjliga ställningar och tycker det är jättekul när han kommer på sig själv ligga på något konstigt sätt.

soffinspirationHihi min lilla going. Så här höll han på till han upptäckte något som var ännu mer spännande..

puter_fra_kidHan fick syn på den och då var det ingen återvändo..

napp_barn

..Nämligen mammas dator!

mac_book_airHehe. Finns det något roligare än elektronik? Skulle inte tro det! Så då är det bara för mig att ge upp att försöka se på mailen eller få någonting annat gjort. Vill Filip leka så får han och då tar jag en paus och går och kokar kaffe istället. Funderar seriöst på om man inte skulle ge honom min dator, iphone och kamera så att han har sina egna så kan jag köpa nya till mig själv! 😉

Vi ska snart åka iväg till jordmor (barnmorska?) för första besöket. Hela familjen följer såklart med. Jag kommer ihåg första gången jag var gravid och min man var med mig på varenda besök hos både läkare och jordmor, samt ultraljud och såklart förlossningen. Han missade inte en sekund av graviditeten, utan ville vara med på allt han kunde och fick vara med på. Konstigt nog så var han nästan alltid ensam man i väntrummen och vad jag har hört så är det väldigt många blivande mammor som får gå själva. Det tycker jag är lite trist att höra då man går igenom en graviditet tillsammans med sin partner och i vår familj så ser vi det i alla fall som en självklarhet att vi båda ska vara med på allt. Jag är otroligt glad att M vill vara med och jag tror faktiskt  inte att jag skulle klara att gå 9 månader med bebisen i magen utan hans otroliga stöd. <3

Ha en fin dag så hörs vi lite senare! Kramar

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande