LIVE YOUR BEST

Returpolicy

Vi har 30 dagars returrätt, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din vara.


För att vara berättigad retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvitto eller köpbevis.


För att starta en retur kan du kontakta oss på susanna@lybholding.se. Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.


Du kan alltid kontakta oss för alla returfrågor på susanna@lybholding.se.


Skador och problem


Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.


Undantag / engångsartiklar


Vissa typer av föremål kan inte returneras, som ömtåliga varor (som mat, blommor eller växter), anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål) och personliga vårdprodukter (som skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer för farligt material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika vara.


Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort.


Utbyten


Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, göra ett separat köp för den nya varan. 


Återbetalningar


Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.