LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

syskoj

Nu är det inte många dagar kvar tills vi ska resa med våra två små pojkar och detta blir våran första resa som vi gör med båda barnen.

barnkläder_zara

Båda pojkarna är ju väldigt goa och glada, lättsamma pojkar så jag tror faktiskt inte att det kommer att vara några problem med själva resan. Vi är ju två föräldrar som tur är och kan ta var sin pojke. Filip får ju eget säte på planet och Oskar är så pass liten att han kan sitta i mitt knä. Det jag oroar mig lite för däremot är att jag ska få med mig allt. Jag menar, nu ska jag inte bara packa till mig själv och min man, utan till två små barn också i olika åldrar. Så om ni har några tips så får ni gärna komma med dom! 

resa_med_barn_tipsDet som vi tänker är smart att packa till handbagaget när man reser med barn är:

* Pass

* Leksaker till flyget

* Ombyten (detta lärde vi oss när vi flög till Stockholm med Filip och en liten olycka skedde… han fick ha en tröja knuten runt midjan med benen instoppade i tröjarmarna)

* Blöjor och whipes

*Drägglisar

* Nappar

* Ipad

I övrigt så behöver vi ha med oss tills vi har landat:

* Resevagnar

* Fler ombyten till alla typer av väder

* Mat?! Ersättning till Oskar och flaskor som han kan dricka ur

Detta är liksom allt min fantasi kommer på. Jag känner att jag har helt hjärnsläpp! Det måste väl vara mer än det här man behöver ha med sig när vi ska resa med barn? Som sagt, tips uppskattas! 😉

 

pojkar

Helgen kommer för det mesta gå åt till att förbereda inför resan. Tvätta alla barnkläder och drägglisar, skriva en lista på allt vi måste ha med och se till så att vi har allt vi måste ha, annars får vi åka och handla om det är någonting vi behöver. Det är nämligen helgen vi har tillsammans till att fixa allting för på måndag och tisdag är vi fullbokade med annat och på onsdag morgon så reser vi. Det ska bli så otroligt skönt att komma bort lite grann och vad jag har sett av Budapest hittills så är det otroligt vackert. Med det sagt så måste jag köpa ett nytt objektiv till kameran så att jag kan lyckas ta ännu finare bilder än vad jag gör idag. Så det blir nog en liten sväng om på stan idag trots allt!

bloggtävlingPS.

Ni glömmer väl inte att vara med och tävla om dockhuset och tågbarnan till ett värde av upptill 2699kr!?

Klicka här eller på bilden för att komma till tävlingen!

 

Lycka till! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Hej! Jag har en massa tips här som säkert passar dig då mina barn var i din ålder när jag skrev inlägget (nu är dom 4 och 2 år). Trevlig resa! KramP.S Du och jag har exakt samma åsikter kring c9, skrivit om det med. D.S

 2. Hej! Jag har en massa tips här som säkert passar dig då mina barn var i din ålder när jag skrev inlägget (nu är dom 4 och 2 år). Trevlig resa! KramP.S Du och jag har exakt samma åsikter kring c9, skrivit om det med. D.S

 3. Förstahjälpenkit med plåster och smärtstillande och kanske lite sårtvätt och sånt. Vore ju inte så kul att behöva ränna stan runt och försöka köpa plåster på ungerska om någon av barnen får ett skrapsår.

 4. Förstahjälpenkit med plåster och smärtstillande och kanske lite sårtvätt och sånt. Vore ju inte så kul att behöva ränna stan runt och försöka köpa plåster på ungerska om någon av barnen får ett skrapsår.

 5. Vad fin du är och vilka söta pojkar! Jag önskar er en härlig resa med barn och hoppas verkligen att ni slipper glömma något som gör det krångligare än nödvändigt 😊

 6. Vad fin du är och vilka söta pojkar! Jag önskar er en härlig resa med barn och hoppas verkligen att ni slipper glömma något som gör det krångligare än nödvändigt 😊

 7. Svar: Jaa, verkligen SÅ skönt med lite ljus!! Att en så simpel grej kan göra en så lycklig 😊

 8. Svar: Jaa, verkligen SÅ skönt med lite ljus!! Att en så simpel grej kan göra en så lycklig 😊

 9. Tack vad snäll du är 😊 Jo, vi får hoppas att vi kommer ihåg allt som är viktigt ! Kram

 10. Tack vad snäll du är 😊 Jo, vi får hoppas att vi kommer ihåg allt som är viktigt ! Kram

 11. HejHär kommer fler tips till själva flygresanMockasiner att ha på flygresan, skönare än skor och är både varmare och tål lite mer väta än strumpbyxorGosedjur, filt, napp till sovstundVattenflaskor (man får nästan alltid ta med det när man flyger med kiddos)Nässpray om de får ont vid start och landningSkorpor att snacksa på (tar tid och är relativt kladdfritt)Litet ritblock och kritorVarma tröjor/koftorTunn mössa till O (kan vara dragit)Små böcker / pixiböckerDet var nog allt jag kommer på nu, ha en fin resaKram

 12. HejHär kommer fler tips till själva flygresanMockasiner att ha på flygresan, skönare än skor och är både varmare och tål lite mer väta än strumpbyxorGosedjur, filt, napp till sovstundVattenflaskor (man får nästan alltid ta med det när man flyger med kiddos)Nässpray om de får ont vid start och landningSkorpor att snacksa på (tar tid och är relativt kladdfritt)Litet ritblock och kritorVarma tröjor/koftorTunn mössa till O (kan vara dragit)Små böcker / pixiböckerDet var nog allt jag kommer på nu, ha en fin resaKram

 13. Tusen tusen tack för att du tog dig tid att skriva denna lista! En tunn mössa var väldigt smart! Kram på dig

 14. Tusen tusen tack för att du tog dig tid att skriva denna lista! En tunn mössa var väldigt smart! Kram på dig

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande