LIVE YOUR BEST

Promenad på Tjuvholmen

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!

Idag skiner äntligen solen!! Jippiiii! Nu hoppas jag verkligen att värmen kommer och att det blir sommar så att vi kan stanna hemma. Igår var vi nämligen så trötta på regnvädret att vi övervägde att åka iväg på en sista minuten resa. Men nu behöver vi inte det längre som tur är!

Jag satt precis och kollade igenom lite bilder och såg att jag missade att lägga upp från våran lilla promenad igår. Efter lunchen så gick vi runt lite på Tjuvholmen nämligen. Filip har blivit så stor nu att vagnen inte längre är särskilt poppis. Vem vill sitta när man kan gå liksom?tjuvholmen_osloFilip är så söt när han ska gå och hålla oss i handen. Man kan tro att det går långsamt, men han springer på rätt så fort faktiskt! 🙂

todo_i_osloLilla älsklingen. Det var pappa som klädde honom som en liten hiphopare. Hehe, så himla söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kan nog vara den stoltaste mamman i världen som har en sån charmig liten son.

Netflix_bingerFavoritmössan är denna, knallröda Netflixmössan och när det blåser ute och är lite småkyligt så vill han inte vara utan den en sekund!

aker_brygge_oslo

Igår var det rätt så kyligt så fort solen gick i moln, plus att det blåste iskalla vindar. Men nu idag är det, som sagt, betydligt mycket bättre väder. Det är egentligen konstigt att man blir så påverkad av det, men jag mår seriöst dåligt när det regnar och blir en helt annan person när det är sol!

Idag har vi bara lite ärenden som måste fixas, men förutom det så ska vi njuta av det härliga vädret, bada i poolen, grilla och bara ta vara på dagen. 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. joo man vill verkligen dra någonstans i ren panik nu! haha. Men hoppas det vänder snaaart 😃

  2. joo man vill verkligen dra någonstans i ren panik nu! haha. Men hoppas det vänder snaaart 😃

  3. joo man vill verkligen dra någonstans i ren panik nu! haha. Men hoppas det vänder snaaart 😃

  4. joo man vill verkligen dra någonstans i ren panik nu! haha. Men hoppas det vänder snaaart 😃

  5. Ta gärna en resa om du får åka p.g.a. graviditeten. MIljöombyte, ett bra hotell, sol och bad är ju så härligt. Och ert hus finns ju kvar…OSLOFRU SVAR:Jo jag vet, men tyvärr gick det inte eftersom jag är för långt gången i min graviditet..

  6. Ta gärna en resa om du får åka p.g.a. graviditeten. MIljöombyte, ett bra hotell, sol och bad är ju så härligt. Och ert hus finns ju kvar…OSLOFRU SVAR:Jo jag vet, men tyvärr gick det inte eftersom jag är för långt gången i min graviditet..

  7. Ta gärna en resa om du får åka p.g.a. graviditeten. MIljöombyte, ett bra hotell, sol och bad är ju så härligt. Och ert hus finns ju kvar…OSLOFRU SVAR:Jo jag vet, men tyvärr gick det inte eftersom jag är för långt gången i min graviditet..

  8. Ta gärna en resa om du får åka p.g.a. graviditeten. MIljöombyte, ett bra hotell, sol och bad är ju så härligt. Och ert hus finns ju kvar…OSLOFRU SVAR:Jo jag vet, men tyvärr gick det inte eftersom jag är för långt gången i min graviditet..

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning