LIVE YOUR BEST

PPP – promenad, pizza och pt ;)

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår var jag ute och snurrade hela dagen. Min mamma var här och jobbade på Ullevål sjukhus och skulle sluta jobba klockan 15. Så jag och Filip gick en promenad hemifrån för att möta henne. Men så blev hon försenad någon timma, så vi fick gå omkring och vänta. Men tillslut kunde vi inte vänta längre eftersom jag hade tid med min PT. Totalt var vi ute och gick i 2 timmar och 10 minuter! 

Som tur var så var det milt och skönt ute. Och vackert vid Ullevål.

Sen var det som sagt tid på gymmet med PT. Det gick bra och vi gick igenom ett nytt program som jag ska köra nu en månad tills vi ses nästa gång.

Efter jag varit där så bjöd vi på middag här hemma till min mamma, min bror och hans tjej. Vi gjorde hemmagjord pizzasallad och pizza, en med serranoskinka, campinjon och en med lax, räkor, spenat och fetaost.

Mumsfillibabba! Riktigt gott blev det! 

Idag hoppas jag att jag får träffa min mamma en snabbis igen innan hon ska flyga vidare. Annars har vi inte så mycket planerat. Kanske kommer hem så att jag får springa på gymmet en snabbis. Vi får se! Yolo, carpe diem och allt vad man säger! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning