LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår hade vi en jättemysig kväll! Efter Filip hade badat så kom han ner i sin pyjamas på strålande humör och ville spralla runt lite till innan han skulle lägga sig för natten.matsalsbord_och_stolar_inspirationMammas lilla going. 🙂 Jag trodde aldrig att han skulle bli trött, men efter att han fått lite gröt så somnade han som en stock i sin säng. Tur var väl det för jag var svinhungrig och jättesugen på det vi skulle äta till middag..

norska_räkor

..nämligen räkor!

skaldjurKan vara den godaste plockmaten som finns – att göra sina egna räkmackor. Sen är det ju så himla mysigt också att sitta och pilla med. Just igår så önskade jag att jag kunde fått smaka på det vita vinet till, men tyvärr så går det inte riktigt än, men min man och C fick sippa ett och annat glas i alla fall.

vit_vinDet var en jättetrevlig kväll så nu ser jag fram emot denna dagen också. Jag tror faktiskt att vi har lite tur med vädret för det ser ut att spricka upp borta i skyarna. Så ett dopp i poolen står högt upp på min önskelista idag.

Men först blir det kaffe och gofrukost. Vi brukar alltid duka upp en redig frukost med allt man möjligen kan tänka sig när vi har gäster. Det är ju så svårt att veta vad man önskar sig att äta på morgonen eller vad man är sugen på, så därför vill vi se till att erbjuda allt. 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vilket vackert hem ni har ! Trevligt att se så välgjorda bilder och bra skrivna inlägg ! Och lycka till med nya babyn !!!

  2. Vilket vackert hem ni har ! Trevligt att se så välgjorda bilder och bra skrivna inlägg ! Och lycka till med nya babyn !!!

  3. Vilket vackert hem ni har ! Trevligt att se så välgjorda bilder och bra skrivna inlägg ! Och lycka till med nya babyn !!!

  4. Vilket vackert hem ni har ! Trevligt att se så välgjorda bilder och bra skrivna inlägg ! Och lycka till med nya babyn !!!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande