LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Tack och lov kunde jag gå upp och somna om vid åttatiden i morses när min man vaknat. Hade jag inte gjort det så hade jag varit en zombie idag, men nu vakade jag strax innan 11 istället som en ny människa och kan njuta av denna dagen också!

Visst är det så himla skönt med dagar som dessa när solen tittar fram lite då och då. Jag har inga måsten i livet, mer än att jag ska blogga och det är inte särskilt besvärligt eftersom jag kan sitta var som helst och skriva när som helst det passar mig.hagemoblerSå allt känns rätt så härligt just nu och jag har inte mycket att klaga på kan jag väl inte påstå. Skulle väl vara att jag känner mig lite blek, men om sommaren blir lika bra som förra året så ska jag nog få lite färg på benen inom en rätt så snar framtid! 😉

rottingmobler

Imorgon är det för tusingen 17e maj och därmed Norges nationaldag! När jag och min man precis träffats och började dejta så firade vi dagen som alla andra glada norrmän med fest från morgon till kväll. Det startade med champagnefrukost och fylldes på med alkohol och god mat under hela dagen och tills man inte klarade av att stå upp längre. Men året efter det så var jag gravid och året efter det hade vi en nyfödd Filip så då har dom vilda festerna lagts på hyllan. Och i år har vi inte planerat någonting alls, utan dagen har bara plötsligt kommit närmare och närmare och nu är den här, redan imorgon. Så vi får helt enkelt sitta och fundera nu på vad tusan vi ska göra imorgon, för någonting måste man väl ändå hitta på nu när vi faktiskt är här i Norge?

Klä upp oss, äta god mat och kanske åka in och träffa lite vänner i stan borde vi väl i alla fall få till. Men exakt vad vi bestämmer oss för att göra får vi helt enkelt se imorgon! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. 17. Mai er jo barnas dag – så dere får kose dere med mat, is, lek og bus 😊OSLOFRU SVAR:Jo det är sant! 😊

  2. 17. Mai er jo barnas dag – så dere får kose dere med mat, is, lek og bus 😊OSLOFRU SVAR:Jo det är sant! 😊

  3. 17. Mai er jo barnas dag – så dere får kose dere med mat, is, lek og bus 😊OSLOFRU SVAR:Jo det är sant! 😊

  4. 17. Mai er jo barnas dag – så dere får kose dere med mat, is, lek og bus 😊OSLOFRU SVAR:Jo det är sant! 😊

  5. Hipp hurra for 17. mai og så deilig det så ut med riktig sol og sommer. Gleder meg til den tiden 😊 ha en flott dag

  6. Hipp hurra for 17. mai og så deilig det så ut med riktig sol og sommer. Gleder meg til den tiden 😊 ha en flott dag

  7. Hipp hurra for 17. mai og så deilig det så ut med riktig sol og sommer. Gleder meg til den tiden 😊 ha en flott dag

  8. Hipp hurra for 17. mai og så deilig det så ut med riktig sol og sommer. Gleder meg til den tiden 😊 ha en flott dag

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande