LIVE YOUR BEST

Personlig blogg? -Jo tack!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Ni som hänger med på vad som händer i bloggvärlden vet säkert att man nu kan nominera sina favoriter till Finest Awards? Det finns en hel del kategorier att välja mellan och jag satt precis och funderade på vilken kategori min blogg skulle passa bäst i. Personlig blogg var den kategorin som stack ut mest. Är jag personlig? -Jo tack! Det vill jag lova att jag är. Och så mycket skit jag har fått ta för att jag säger mina meningar och berättar för er hur jag tycker och tänker. Men trots motgångar så har jag stått på mig och visat vad jag tycker och vill!

Jag delar inte bara med mig av mina personliga åsikter, utan jag bjuder även dagligen på allt som sker i mitt liv. Jag skriver flera gånger om dagen och berättar hur vi har det, jag lägger upp massvis av bilder på allt och alla och delar med mig av viktiga händelser i livet. Dessutom har jag en ständig dialog med er läsare som kommenterar och mailar mig och det är så roligt att även jag får lära känna er som läser. Ni kommer alltid med tips och trix när jag ber er och det känns verkligen som att ni är mina vänner som hjälper mig i tuffa situationer och finns där när jag behöver er. Jag försöker också svara på era kommentarer/mail och tar gärna upp lite jobbiga ämnen offentligt i bloggen när ni önskar det. Dessutom har ni fått ta del av intima stunder så som förlossningen med Filip och även förlossningen med Oskar. Jag skulle vilja säga att Oslofru.com är en personlig dagbok som jag delar med världen, mer personligt än så blir det väl knappast inte?

profil

För att bli nominerad i ett så stort bloggevent som Finest Awards så behöver jag er läsares hjälp! Konkurrensen är stenhård och det finns miljontals av duktiga bloggare där ute i världen som också självklart förtjänar att bli nominerade. Chansen att faktiskt bli nominerad är nog rätt så liten, men läser du min blogg och tycker att jag platsar i kategorien Årets Personliga Blogg så ber jag dig att ta några sekunder av ditt liv till att slänga iväg en röst. Det skadar ju inte att försöka och utan er så är det en omöjlighet, så därför ber jag er här och nu att snälla rösta. Det hade varit superkul att veta vem ni är som röstar, så om ni vill så får ni gärna skriva en kommentar och berätta för mig vad du är för underbar person! 🙂 (länka gärna till din blogg/instagram också om du har en så att jag kan titta in och tacka dig personligen!) 

Tusen, tusen tack för alla ni som redan röstat, ni som röstar nu och ni som kommer att rösta. Det betyder mer än vad ni tror! Puss och kram

Ni kan klicka HÄR för att rösta. Skriv in www.oslofru.com på kategorin “Årets personliga blogg”.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Har röstat på dig. Läser din, me&my baby dolls och Blondinbella’s bloggar för det är kul att följa andra med barn i precis samma ålder. Bor i sydvästra England med min engelska make och två flickor. Min man är kapten på ett kryssningsfartyg så vi reser med honom 3 mån sen är vi hemma hela familjen i 3 mån. Planerar att börja jobba igen när mina tjejer börjar skolan.OSLOFRU SVARAR:Men gud så häftigt liv du lever! Vilken dröm att få resa på ett kryssningsfartyg! 😊 Tack snälla för din röst, så gulligt av dig att ta dig tid att rösta. Massor med kramar till dig och din familj!

  2. Har röstat på dig. Läser din, me&my baby dolls och Blondinbella’s bloggar för det är kul att följa andra med barn i precis samma ålder. Bor i sydvästra England med min engelska make och två flickor. Min man är kapten på ett kryssningsfartyg så vi reser med honom 3 mån sen är vi hemma hela familjen i 3 mån. Planerar att börja jobba igen när mina tjejer börjar skolan.OSLOFRU SVARAR:Men gud så häftigt liv du lever! Vilken dröm att få resa på ett kryssningsfartyg! 😊 Tack snälla för din röst, så gulligt av dig att ta dig tid att rösta. Massor med kramar till dig och din familj!

  3. “Men trots motgångar så har jag stått på mig och visat vad jag tycker och vill”Jag förstår inte riktigt hur du menar. Du har väl aldrig direkt stått på dig när du har fått kritik? Du har sopat det under mattan och låtsats som ingenting?Ska man ha en “veckans åsikt” så borde man klara av lite kritik! Hela poängen är väl att skapa en debatt? Och speciellt det senaste inlägget var ju fullständigt vansinnigt, jag hoppas att din uteblivna respons beror på att du insåg att du hade fel.OSLOFRU SVAR:Så tråkigt att du tycker så.. Jag har svarat på alla kommentarer som jag menar är sakliga. Kommentarer där det står att jag är korkad osv ser jag ingen mening med att svara på.Jag förstår att inte alla tycker om mig, men jag tvingar ingen att läsa bloggen. Och just Du kommenterar nästan dagligen hur illa du tycker om mig, så snälla, kan du inte bara sluta läsa…?

  4. “Men trots motgångar så har jag stått på mig och visat vad jag tycker och vill”Jag förstår inte riktigt hur du menar. Du har väl aldrig direkt stått på dig när du har fått kritik? Du har sopat det under mattan och låtsats som ingenting?Ska man ha en “veckans åsikt” så borde man klara av lite kritik! Hela poängen är väl att skapa en debatt? Och speciellt det senaste inlägget var ju fullständigt vansinnigt, jag hoppas att din uteblivna respons beror på att du insåg att du hade fel.OSLOFRU SVAR:Så tråkigt att du tycker så.. Jag har svarat på alla kommentarer som jag menar är sakliga. Kommentarer där det står att jag är korkad osv ser jag ingen mening med att svara på.Jag förstår att inte alla tycker om mig, men jag tvingar ingen att läsa bloggen. Och just Du kommenterar nästan dagligen hur illa du tycker om mig, så snälla, kan du inte bara sluta läsa…?

  5. Tycker din blogg passar in på den kategorin helt klart! Jag har röstat på dig 😊OSLOFRU SVARAR:Tack snälla söta du 😊 Vad glad jag blir!

  6. Tycker din blogg passar in på den kategorin helt klart! Jag har röstat på dig 😊OSLOFRU SVARAR:Tack snälla söta du 😊 Vad glad jag blir!

  7. Nu har lagt min röst på dig! Tack för en härlig blogg att få följa er:) Kram!OSLOFRU SVARAR:Tack fina du! Vad otroligt glad jag blir <3 Kramar

  8. Nu har lagt min röst på dig! Tack för en härlig blogg att få följa er:) Kram!OSLOFRU SVARAR:Tack fina du! Vad otroligt glad jag blir <3 Kramar

  9. Hej Susanna vi har inte tuffats sen du var liten . Jag är gammal kompis till din mamma o pappa , Jag har till och med varit barnvakt åt dig när du var liten liten bäbis och burit runt på dig och tröstat och sjungit och gosat och lekt med dig . Så himla kul att läsa din blogg och följa ditt liv . Klart jag har röstat puss o kram Rosie

  10. Hej Susanna vi har inte tuffats sen du var liten . Jag är gammal kompis till din mamma o pappa , Jag har till och med varit barnvakt åt dig när du var liten liten bäbis och burit runt på dig och tröstat och sjungit och gosat och lekt med dig . Så himla kul att läsa din blogg och följa ditt liv . Klart jag har röstat puss o kram Rosie

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande