LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår firade jag och min man Pappersbröllop och det gjorde vi på allra bästa sätt med att ge presenter på morgonen, spenderade dagen med våra pojkar och när dom sen låg och sov på kvällen så åt vi en romantisk middag tillsammans bara vi två.

karlek

M förberedde mys i hemmet så som att tända ljus och brasa, samt lagade middag medan jag ammade och såg till att den minste skulle sova så att vi kunde få äta ensamma.

brasa

För en gångs skull så hade vi rätt så tur och fick båda barnen att sova när middagen var serverad (i vanliga fall så lyckas alltid Oskar vilja amma, precis exakt i den sekund som vi ska sätta oss ner och äta).

lyxmiddag_recept

Min man är otroligt duktig på mat när han väl vill och igår så bjöd han på biff med blåmögelost, småpotatis, cherrytomater, rukola och champinjon. Som vanligt när han står för maten så blir det riktigt, riktigt gott.

karlek

Och eftersom det var våran bröllopsdag igår så ville vi lyxa till det med var sitt glas champagne till det.

Moet

Vi fick både äta upp och sitta kvar och mysa en lång stund tillsammans igår utan barnen. Det var länge sen vi hade en sån här mysig kväll där vi kunde sitta och prata om åren vi haft tillsammans.

middag_for_tvaVi satt för det mesta och pratade om vad vi hade gjort sen vi gifte oss och det är så otroligt att Filip låg i min mage den dagen vi sa Ja till varann och nu sitter vi här, två år senare med två fantastiska pojkar som vi älskar så högt på denna jord. Vi är en familj nu och det känns obeskrivligt underbart!

Efter nästan två timmar vid middagsbordet så vaknade Oskar och då satte vi på oss myskläder och flyttade oss till soffan, myste framför brasan och skålade för sista gången för vår fina kväll innan vi sen gick och la oss.

champagne_och_brasa

Tänk vad vi har fått gjort på de (snart) 4 åren som vi känt varandra. Jag undrar hur dom kommande fyra åren kommer att se ut. Men oavsett vad som sker och vad vi gör så är det en sak som är säker och det är att jag alltid kommer att älska dig <3

karlek_familj

Tack för en fin kväll min älskling <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande