LIVE YOUR BEST

Pälsväst och röda läppar

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Heeej underbara ni!

Vi har det jättemysigt här hemma och Filip har det så skoj med sin farmor, så vi tänkte lämna honom hos henne för en stund då både jag och M måste iväg på möte. Men det kommer gå så bra och det blir kul för Ms mamma att få lite egentid med sitt barnbarn.

Visst är det en sak som är rätt så kul med vintern – modet! Jag älskar att klä mig med lager på lager och favoriten är pälsvästen just nu. Sen älskar jag att ha röda läppar, vilket jag bara tycker passar på vintern. Röda läppar på sommaren är no-go! 😉

för_eller_emot_päls

Så här ser jag ut idag och nu ska jag alldeles strax sticka iväg en stund. Sen när vi kommer hem igen blir det julverkstad!

Puss och kram så länge 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning