LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

volvo_v70Då var vi på väg till Telemark för att spendera helgen med våra fina vänner Gustav, Erika och Nicole. Filip somnade så fort vi satte oss i bilen och just sova önskar jag att jag och min man också kunde få göra. Men min man måste köra bilen och jag vill hålla han sällskap såklart, så vi stannade på Statoil istället och köpte kaffe och bullar för att hålla oss vakna.

bullar_och_kaffeOch nu sitter vi här i bilen och leker lekar och pratar minnen för att få tiden att gå. Själv tycker jag att det är rätt så mysigt med roadtrips och så länge vi har varandra så är det helt okej att köra bil!

bil_lekar_tipsVi är lite slitna, så denna helgen passar oss alldeles perfekt för att vila upp och inte ha någonting alls som måste göras. Bara få umgås och slappna av på hytta, helt underbart!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning