LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Här hemma är vi uppe långt före tuppen och alla andra djur också för den delen! Jag vaknade av att min man låg och kollade på mobilen strax efter att klockan var 6 och då gick jag ner och fann min pappa och son lekandes på golvet i vardagsrummet. Så det verkar som att hela familjen här är morgonpigga. Men det är väl skönt att starta dagen tidigt, speciellt dagar som dessa när himmelen är blå!

Här hemma är det ombytta roller under alla måltider. Jaa, varför ska vi alltid mata Filip för egentligen? Varför kan vi inte byta ibland och låta lilleman mata oss? 😉

barnmatJo då det kan vi  och det går alldeles utmärkt! Så här ser det ut rätt så ofta hemma hos oss, Filip älskar nämligen att mata oss med vad vi nu än ska äta. Han själv är inte så stor i maten, men han ger mer än gärna till oss så att vi ska bli mätta och belåtna 🙂

Idag åker mina föräldrar tillbaka till Sverige igen. Det har varit jättekul att ha dom här, men nu ser vi faktiskt fram emot en hel helg, bara vår lilla familj utan några som helst planer. Vi behöver ta det lite lugnt nu känner vi och det ska bli skönt nu att få några dagar med fint väder på terassen och med ett och annat dopp i poolen.

Nu ska jag umgås lite med min mor och far innan dom åker. Kramkram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Nej så mysigt!Här var vi också uppe vid 6-tiden, jag och tjejerna. Maken redan på jobbet sedan 05.30. Så idag blir det nog att ta det lugnt och titta in marknaden här i Huskvarna.

  2. Nej så mysigt!Här var vi också uppe vid 6-tiden, jag och tjejerna. Maken redan på jobbet sedan 05.30. Så idag blir det nog att ta det lugnt och titta in marknaden här i Huskvarna.

  3. Nej så mysigt!Här var vi också uppe vid 6-tiden, jag och tjejerna. Maken redan på jobbet sedan 05.30. Så idag blir det nog att ta det lugnt och titta in marknaden här i Huskvarna.

  4. Nej så mysigt!Här var vi också uppe vid 6-tiden, jag och tjejerna. Maken redan på jobbet sedan 05.30. Så idag blir det nog att ta det lugnt och titta in marknaden här i Huskvarna.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande