LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Eftersom det varit lite halvdåligt väder idag, så då tänkte vi att det kunde vara kul att åka in till stan och luncha. Så vi gjorde i ordning oss och åkte till Tjuvholmen för att äta italienskt på Olivias.

restaurang_tjuvholmen

Mina fina pojkar

Jag äter nästan alltid pizza när vi går ut och äter av någon konstig anledning. Jag har liksom aldrig varit sugen på något annat, men idag ville jag prova något nytt så då fick det bli en Pasta el pollo, och det gjorde jag rätt i för det var riktigt, riktigt gott!

pasta_el_pollo_restaurang_oliviasOlivias är ett av våra favoritställen, dom har god mat och supermysig inredning, plus att man alltid får maten väldigt fort vilket är ett måste för mig som är gravid och kan explodera om jag inte får mat snabbt när jag är hungrig.olivia_tjuvholmenDet är så mysigt att luncha ute tycker vi. Slippa laga maten själv och sen att kunna sitta och mysa på en restaurang, prata om allt och inget för en stund och bara mysa lite utanför hemmet. Love it!

Vi får se vad vi hittar på resten av dagen idag, men det blir nog inget speciellt märkvärdigt. Just nu känns det som att vi mest väntar på bättre väder, juni och 10 grader är liksom inte ok. Nu vill vi ha sol, 30 grader och poolparty! 😉

OSLOFRUS BETYG PÅ OLIVIAS TJUVHOLMEN

betyg_3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Känner igen det där, mat och toaletter behöver man få precis på en gång direkt nu! Har aldrig i hela mitt liv varit så hungrig som jag är nu som gravid!

  2. Känner igen det där, mat och toaletter behöver man få precis på en gång direkt nu! Har aldrig i hela mitt liv varit så hungrig som jag är nu som gravid!

  3. Känner igen det där, mat och toaletter behöver man få precis på en gång direkt nu! Har aldrig i hela mitt liv varit så hungrig som jag är nu som gravid!

  4. Känner igen det där, mat och toaletter behöver man få precis på en gång direkt nu! Har aldrig i hela mitt liv varit så hungrig som jag är nu som gravid!

  5. Du är min absolut favorit stor bloggare. Blir bara så glad av att få läsa din blogg. 😊Kram på dej

  6. Du är min absolut favorit stor bloggare. Blir bara så glad av att få läsa din blogg. 😊Kram på dej

  7. Du är min absolut favorit stor bloggare. Blir bara så glad av att få läsa din blogg. 😊Kram på dej

  8. Du är min absolut favorit stor bloggare. Blir bara så glad av att få läsa din blogg. 😊Kram på dej

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning