LIVE YOUR BEST

Och så var det bara vi..

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Vi har haft fullt upp dom senaste dagarna med allt från besök till födelsedagsfirande och julfest. Men nu är det äntligen bara vi igen.

familjenVisst har det varit mysigt att ha familj här hemma hos oss, men det är något alldeles speciellt när man sen blir ensamma hemma. Det känns först lite tomt, men sen väldigt skönt och avslappnat att bara få vara vi.

kärlek

Gud vad jag älskar dig min fina man <3

Idag är det onsdag och jag ska snart ner med Filip till förskolan som han längtat efter att få gå till. Det blir nog roligt för honom att få träffa alla sina kompisar igen efter att ha varit ledig i några dagar. Sen när jag har lämnat honom där så ska jag åka och träna med Amanda och sen ska jag hem igen och bara ta det lugnt och njuta av att jag inte har något jag måste göra. Sen på torsdag så är det sista dagen hemma med bara mina pojkar och på kvällen ska vi på event med Netflix.  Sen på fredag så ska vi åka till Sverige och då är det fullt kör igen med massor av folk att träffa och saker att göra. 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande