LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Eftersom jag går hemma varje dag så lyckas jag alltid hitta saker att förbättra och förnya. Just nu har jag tröttnat lite på vårt kök och har funderat på hur jag kan piffa till det lite grann..

köksinredning

Något som kan liva upp ett kök, förutom inredning är att sätta in kakel. Just nu tycker jag att färgen på väggen ser gul ut i och med att spotlightsen lyser upp den sandfärgade väggen. Det är inte särskilt fint egentligen så nu skulle jag väldigt gärna få upp vitt kakel på väggen.

köksdesign

Vad tror ni om det?

Jag har kollat lite på kakel och tror att jag fastnat för vita, fasade kakel, men jag tycker även att det är fint med lite skiftningar eller till och med mönstrat. Dock är jag lite för mesig för att våga prova på allt för mönstrade varianter, men något av dom som ni kan se på bilderna här nedan kan jag verkligen tänka mig i vårt kök.

kakel_kök

Bilderna är lånade från Kakelhörnan(ni kan klicka på bilden för mer köksinspiration!)

Har ni några tips på hur man annars kan piffa upp sitt kök?

Jag och Oskar var iväg en stund på morgonen för att lämna in papper på Sveriges Ambassad så att han kan få skaffa ett pass. Det är en riktigt jobbig process som man måste gå igenom för att han ska få ett slags nummer eftersom han är svensk medborgare, men född i Norge. Det har varit många besök och telefonsamtal hit och dit, men nu är äntligen alla papper påskrivna och inlämnade så nu är det bara att vänta.. Sen när vi fått Oskars samordningsnummer så ska vi åka en tur till Sverige och fixa så att han får ett pass. Vi ska ju till Italien i maj och då måste både jag och Oskar ha hunnit fixa och få våra nya pass.

När vi kom hem från Ambassaden så verkade Oskar lite konstig. Han ville inte äta och han blev ledsen så fort jag la ifrån honom, så jag tog febern på honom och såg att han hade 38,9.. Stackars liten. Han fick en paracett och nu ligger han i sin säng och sover. Jag vet att det är normalt att bebisar kan få feber och bli lite hängiga efter vaccinet, men det går liksom upp och ner. Ena stunden verkar han vara helt frisk och andra är han dålig igen. Så om han inte mår bättre imorgon så kanske vi åker till läkaren och kollar så att allt är som det ska. Man blir ju så överbeskyddande och orolig när dom är så små…

Just nu sitter jag egentligen bara och väntar och försöker fördriva tiden. Eftersom Oskar inte mår bra så vill jag inte ta ut honom mer idag och därför blir det M som får hämta Filip på förskolan. Han ringde på vägen hem och sa att jag inte skulle tänka på att laga middag heller för det ville tydligen han göra. 🙂 Lucky me! Så därför tar jag en liten paus nu och kollar runt på köksinredning på internet, kollar in här och bara slappnar av för en stund.

Hoppas ni har en fin torsdag så här långt och för er som fortfarande orkar så kommer dagens magövningar här:

dag18

Ni som fortfarande orkar köra dom varje dag är grymma! Jag ska göra mina ikväll innan jag duschar, men nu ska jag passa på och vila innan pojkarna kommer hem. 😉

Kram S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Jag tycker ert kök redan är super fint men hade det varit mitt kök så hade jag satt upp vit kakel och bytt ut bänkskivorna till svarta (älskar svart/vita kök)

 2. Jag tycker ert kök redan är super fint men hade det varit mitt kök så hade jag satt upp vit kakel och bytt ut bänkskivorna till svarta (älskar svart/vita kök)

 3. Jag tycker ert kök redan är super fint men hade det varit mitt kök så hade jag satt upp vit kakel och bytt ut bänkskivorna till svarta (älskar svart/vita kök)

 4. Jag tycker ert kök redan är super fint men hade det varit mitt kök så hade jag satt upp vit kakel och bytt ut bänkskivorna till svarta (älskar svart/vita kök)

 5. Jag tycker ert kök redan är super fint men hade det varit mitt kök så hade jag satt upp vit kakel och bytt ut bänkskivorna till svarta (älskar svart/vita kök)

 6. Jag tycker ert kök redan är super fint men hade det varit mitt kök så hade jag satt upp vit kakel och bytt ut bänkskivorna till svarta (älskar svart/vita kök)

 7. Det är kul att kakla och inte så dyrt heller så testa något lite häftigare tycker jag. Sen kanske en lite häftigare kran och snyggare eluttag. Men super fint kök 😊 Kanske också nya bänkskivor i granit också om du vill spendera litet mer.

 8. Det är kul att kakla och inte så dyrt heller så testa något lite häftigare tycker jag. Sen kanske en lite häftigare kran och snyggare eluttag. Men super fint kök 😊 Kanske också nya bänkskivor i granit också om du vill spendera litet mer.

 9. Det är kul att kakla och inte så dyrt heller så testa något lite häftigare tycker jag. Sen kanske en lite häftigare kran och snyggare eluttag. Men super fint kök 😊 Kanske också nya bänkskivor i granit också om du vill spendera litet mer.

 10. Det är kul att kakla och inte så dyrt heller så testa något lite häftigare tycker jag. Sen kanske en lite häftigare kran och snyggare eluttag. Men super fint kök 😊 Kanske också nya bänkskivor i granit också om du vill spendera litet mer.

 11. Det är kul att kakla och inte så dyrt heller så testa något lite häftigare tycker jag. Sen kanske en lite häftigare kran och snyggare eluttag. Men super fint kök 😊 Kanske också nya bänkskivor i granit också om du vill spendera litet mer.

 12. Det är kul att kakla och inte så dyrt heller så testa något lite häftigare tycker jag. Sen kanske en lite häftigare kran och snyggare eluttag. Men super fint kök 😊 Kanske också nya bänkskivor i granit också om du vill spendera litet mer.

 13. Ta vitt kakel, byt skåpsluckorna och bänken och även kranen tänker jag! Men inte de där “gråa” kaklet eller vad man ska säga, det passar inte med övriga stilen.

 14. Ta vitt kakel, byt skåpsluckorna och bänken och även kranen tänker jag! Men inte de där “gråa” kaklet eller vad man ska säga, det passar inte med övriga stilen.

 15. Ta vitt kakel, byt skåpsluckorna och bänken och även kranen tänker jag! Men inte de där “gråa” kaklet eller vad man ska säga, det passar inte med övriga stilen.

 16. Ta vitt kakel, byt skåpsluckorna och bänken och även kranen tänker jag! Men inte de där “gråa” kaklet eller vad man ska säga, det passar inte med övriga stilen.

 17. Ta vitt kakel, byt skåpsluckorna och bänken och även kranen tänker jag! Men inte de där “gråa” kaklet eller vad man ska säga, det passar inte med övriga stilen.

 18. Ta vitt kakel, byt skåpsluckorna och bänken och även kranen tänker jag! Men inte de där “gråa” kaklet eller vad man ska säga, det passar inte med övriga stilen.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande