LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Ni har ju bett om att få se hur det ser ut på vår övervåning och hur vi har gjort i pojkarnas rum och även i vårt rum. Jag har ju faktiskt visat er en hel del av rummen på andra våningen, men självklart blir det mest bilder från första våningen eftersom det är där vi är för det mesta. Dessutom är vi inte färdiga med inredningen i sovrummen och då känns det inte så kul att visa er eftersom vi själva inte är helt nöjda med hur det ser ut än. Menmen, nu har vi ju i och för sig hittat en hel del nytt till Filips rum så snart kan ni nog få se lite mer av hur han har det.

rosa_pojkrum

Filip älskar färgen rosa och som ni vet så bestämmer ju han i vår familj, så om han vill ha rosa blommor, sängkläder och möbler så är det så han ska få ha det såklart! 😉

Jag själv vill gärna ha det mörkt och mysigt på vårt sovrum och nu är jag faktiskt lite inne på att måla en vägg ännu mörkare än vad vi har det idag. Nu har vi färgen Macchiato på väggarna, men jag kunde tänkt mig ännu mörkare, eller möjligen en fondvägg som kunde livat upp rummet lite. Sen är jag inte alls nöjd med taklampan som vi har, men jag tycker att det är så himla svårt med taklampor, så om ni har något tips så får ni gärna hojta till. Här kan ni se vad vi har för taklampa där nu. Vi är ju dessutom på jakt efter lampor i vardagsrummet på båda våningarna, men jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag tycker är fint. Har ni några tips på var man kan finna inspiration ifrån? Någon bra heminredningsblogg kanske?

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Det komiska i det hela är att det inte är någon som förstår att det är så självklart att man inte kan låta ett barn på 2 år bestämma allt själv! Det är ju så uppenbart! Dessutom håller jag helt med, och sen är man ju inte dummare än att man självklart ändå går efter vad man vet att barnen gillar, även om det är dem vuxna (som vet vad som är bra och praktiskt) som tar dem stora besluten. Så är det väl med allt…

 2. Det komiska i det hela är att det inte är någon som förstår att det är så självklart att man inte kan låta ett barn på 2 år bestämma allt själv! Det är ju så uppenbart! Dessutom håller jag helt med, och sen är man ju inte dummare än att man självklart ändå går efter vad man vet att barnen gillar, även om det är dem vuxna (som vet vad som är bra och praktiskt) som tar dem stora besluten. Så är det väl med allt…

 3. Det är inget komiskt i det här. Inlägget framstår som att hon driver med föräldrar som skulle låta sin son ha ett rosa rum. Det är det jag tycker är pinsamt. Efter de tidigare inläggen där hon fick kritik går hon nu ut med ett sånt här inlägg där det väldigt uppenbart inte är hans rum men hon skriver ändå “Filip älskar färgen rosa och som ni vet så bestämmer ju han i vår familj, så om han vill ha rosa blommor, sängkläder och möbler så är det så han ska få ha det såklart!”. Vilket inte stämmer? Hon har sagt innan att han tycker om pojkgrejer (?). Så nu driver hon med tanken att en pojke skulle tycka om rosa? Jag ser inte det komiska. Det här inlägget hade aldrig existerat om hon inte fått kritik för sina tidigare inlägg, det här är ett sorts “svar på tal”. Eller något annat konstigt?

 4. Det är inget komiskt i det här. Inlägget framstår som att hon driver med föräldrar som skulle låta sin son ha ett rosa rum. Det är det jag tycker är pinsamt. Efter de tidigare inläggen där hon fick kritik går hon nu ut med ett sånt här inlägg där det väldigt uppenbart inte är hans rum men hon skriver ändå “Filip älskar färgen rosa och som ni vet så bestämmer ju han i vår familj, så om han vill ha rosa blommor, sängkläder och möbler så är det så han ska få ha det såklart!”. Vilket inte stämmer? Hon har sagt innan att han tycker om pojkgrejer (?). Så nu driver hon med tanken att en pojke skulle tycka om rosa? Jag ser inte det komiska. Det här inlägget hade aldrig existerat om hon inte fått kritik för sina tidigare inlägg, det här är ett sorts “svar på tal”. Eller något annat konstigt?

 5. Det är inget komiskt i det här. Inlägget framstår som att hon driver med föräldrar som skulle låta sin son ha ett rosa rum. Det är det jag tycker är pinsamt. Efter de tidigare inläggen där hon fick kritik går hon nu ut med ett sånt här inlägg där det väldigt uppenbart inte är hans rum men hon skriver ändå “Filip älskar färgen rosa och som ni vet så bestämmer ju han i vår familj, så om han vill ha rosa blommor, sängkläder och möbler så är det så han ska få ha det såklart!”. Vilket inte stämmer? Hon har sagt innan att han tycker om pojkgrejer (?). Så nu driver hon med tanken att en pojke skulle tycka om rosa? Jag ser inte det komiska. Det här inlägget hade aldrig existerat om hon inte fått kritik för sina tidigare inlägg, det här är ett sorts “svar på tal”. Eller något annat konstigt?

 6. Det är inget komiskt i det här. Inlägget framstår som att hon driver med föräldrar som skulle låta sin son ha ett rosa rum. Det är det jag tycker är pinsamt. Efter de tidigare inläggen där hon fick kritik går hon nu ut med ett sånt här inlägg där det väldigt uppenbart inte är hans rum men hon skriver ändå “Filip älskar färgen rosa och som ni vet så bestämmer ju han i vår familj, så om han vill ha rosa blommor, sängkläder och möbler så är det så han ska få ha det såklart!”. Vilket inte stämmer? Hon har sagt innan att han tycker om pojkgrejer (?). Så nu driver hon med tanken att en pojke skulle tycka om rosa? Jag ser inte det komiska. Det här inlägget hade aldrig existerat om hon inte fått kritik för sina tidigare inlägg, det här är ett sorts “svar på tal”. Eller något annat konstigt?

 7. Håller med Emma. Det är inte komiskt utan bara fult och nedvärderande mot de som faktiskt har rosa i sina pojkars rum. Sen är det ju så sorgligt då vi ju fått veta att han inte får bestämma eller välja någonting då det inte är “rätt” enligt hans mamma, han får ju inte köpa en docka fast han vill så givetvis skulle han inte få något rosa heller. Så sorgligt och hämmande.Em* varför skulle en två-åring inte kunna bestämma färger i sitt rum? Dummaste jag hört någonsin. Givetvis kan inte ett barn bestämma att det inte ska finnas en säng eller annat som man måste ha men självklart kan de bestämma färger och mönster.

 8. Håller med Emma. Det är inte komiskt utan bara fult och nedvärderande mot de som faktiskt har rosa i sina pojkars rum. Sen är det ju så sorgligt då vi ju fått veta att han inte får bestämma eller välja någonting då det inte är “rätt” enligt hans mamma, han får ju inte köpa en docka fast han vill så givetvis skulle han inte få något rosa heller. Så sorgligt och hämmande.Em* varför skulle en två-åring inte kunna bestämma färger i sitt rum? Dummaste jag hört någonsin. Givetvis kan inte ett barn bestämma att det inte ska finnas en säng eller annat som man måste ha men självklart kan de bestämma färger och mönster.

 9. Håller med Emma. Det är inte komiskt utan bara fult och nedvärderande mot de som faktiskt har rosa i sina pojkars rum. Sen är det ju så sorgligt då vi ju fått veta att han inte får bestämma eller välja någonting då det inte är “rätt” enligt hans mamma, han får ju inte köpa en docka fast han vill så givetvis skulle han inte få något rosa heller. Så sorgligt och hämmande.Em* varför skulle en två-åring inte kunna bestämma färger i sitt rum? Dummaste jag hört någonsin. Givetvis kan inte ett barn bestämma att det inte ska finnas en säng eller annat som man måste ha men självklart kan de bestämma färger och mönster.

 10. Håller med Emma. Det är inte komiskt utan bara fult och nedvärderande mot de som faktiskt har rosa i sina pojkars rum. Sen är det ju så sorgligt då vi ju fått veta att han inte får bestämma eller välja någonting då det inte är “rätt” enligt hans mamma, han får ju inte köpa en docka fast han vill så givetvis skulle han inte få något rosa heller. Så sorgligt och hämmande.Em* varför skulle en två-åring inte kunna bestämma färger i sitt rum? Dummaste jag hört någonsin. Givetvis kan inte ett barn bestämma att det inte ska finnas en säng eller annat som man måste ha men självklart kan de bestämma färger och mönster.

 11. Håller med Emma. Det är inte komiskt utan bara fult och nedvärderande mot de som faktiskt har rosa i sina pojkars rum. Sen är det ju så sorgligt då vi ju fått veta att han inte får bestämma eller välja någonting då det inte är “rätt” enligt hans mamma, han får ju inte köpa en docka fast han vill så givetvis skulle han inte få något rosa heller. Så sorgligt och hämmande.Em* varför skulle en två-åring inte kunna bestämma färger i sitt rum? Dummaste jag hört någonsin. Givetvis kan inte ett barn bestämma att det inte ska finnas en säng eller annat som man måste ha men självklart kan de bestämma färger och mönster.

 12. Håller med Emma. Det är inte komiskt utan bara fult och nedvärderande mot de som faktiskt har rosa i sina pojkars rum. Sen är det ju så sorgligt då vi ju fått veta att han inte får bestämma eller välja någonting då det inte är “rätt” enligt hans mamma, han får ju inte köpa en docka fast han vill så givetvis skulle han inte få något rosa heller. Så sorgligt och hämmande.Em* varför skulle en två-åring inte kunna bestämma färger i sitt rum? Dummaste jag hört någonsin. Givetvis kan inte ett barn bestämma att det inte ska finnas en säng eller annat som man måste ha men självklart kan de bestämma färger och mönster.

 13. Det var precis det jag skrev, att man som förälder inte kan låte ett barn bestämma allt men samtidigt självklart ändå ta tillvara på vad barnen tycker om och önskar. Därav är det alltså inget fel att utgå ifrån vad för färger eller leksaker ett barn oavsett kön tycker om, men jag tror att ni missar poängen i det hela och att det var det som Susanna ville få fram här. Men det är bara vad jag tror, jag kan ha helt fel.Ett barn kan ändra sig från dag till dag, det blir rätt jobbigt att göra om barnens rum varenda gång dem byter favorit färg eller favorit seriefigur om man nu ska möblera och styla ett rum precis efter barnens önskemål. Bara en tanke!

 14. Det var precis det jag skrev, att man som förälder inte kan låte ett barn bestämma allt men samtidigt självklart ändå ta tillvara på vad barnen tycker om och önskar. Därav är det alltså inget fel att utgå ifrån vad för färger eller leksaker ett barn oavsett kön tycker om, men jag tror att ni missar poängen i det hela och att det var det som Susanna ville få fram här. Men det är bara vad jag tror, jag kan ha helt fel.Ett barn kan ändra sig från dag till dag, det blir rätt jobbigt att göra om barnens rum varenda gång dem byter favorit färg eller favorit seriefigur om man nu ska möblera och styla ett rum precis efter barnens önskemål. Bara en tanke!

 15. Det var precis det jag skrev, att man som förälder inte kan låte ett barn bestämma allt men samtidigt självklart ändå ta tillvara på vad barnen tycker om och önskar. Därav är det alltså inget fel att utgå ifrån vad för färger eller leksaker ett barn oavsett kön tycker om, men jag tror att ni missar poängen i det hela och att det var det som Susanna ville få fram här. Men det är bara vad jag tror, jag kan ha helt fel.Ett barn kan ändra sig från dag till dag, det blir rätt jobbigt att göra om barnens rum varenda gång dem byter favorit färg eller favorit seriefigur om man nu ska möblera och styla ett rum precis efter barnens önskemål. Bara en tanke!

 16. Det var precis det jag skrev, att man som förälder inte kan låte ett barn bestämma allt men samtidigt självklart ändå ta tillvara på vad barnen tycker om och önskar. Därav är det alltså inget fel att utgå ifrån vad för färger eller leksaker ett barn oavsett kön tycker om, men jag tror att ni missar poängen i det hela och att det var det som Susanna ville få fram här. Men det är bara vad jag tror, jag kan ha helt fel.Ett barn kan ändra sig från dag till dag, det blir rätt jobbigt att göra om barnens rum varenda gång dem byter favorit färg eller favorit seriefigur om man nu ska möblera och styla ett rum precis efter barnens önskemål. Bara en tanke!

 17. Det var precis det jag skrev, att man som förälder inte kan låte ett barn bestämma allt men samtidigt självklart ändå ta tillvara på vad barnen tycker om och önskar. Därav är det alltså inget fel att utgå ifrån vad för färger eller leksaker ett barn oavsett kön tycker om, men jag tror att ni missar poängen i det hela och att det var det som Susanna ville få fram här. Men det är bara vad jag tror, jag kan ha helt fel.Ett barn kan ändra sig från dag till dag, det blir rätt jobbigt att göra om barnens rum varenda gång dem byter favorit färg eller favorit seriefigur om man nu ska möblera och styla ett rum precis efter barnens önskemål. Bara en tanke!

 18. Det var precis det jag skrev, att man som förälder inte kan låte ett barn bestämma allt men samtidigt självklart ändå ta tillvara på vad barnen tycker om och önskar. Därav är det alltså inget fel att utgå ifrån vad för färger eller leksaker ett barn oavsett kön tycker om, men jag tror att ni missar poängen i det hela och att det var det som Susanna ville få fram här. Men det är bara vad jag tror, jag kan ha helt fel.Ett barn kan ändra sig från dag till dag, det blir rätt jobbigt att göra om barnens rum varenda gång dem byter favorit färg eller favorit seriefigur om man nu ska möblera och styla ett rum precis efter barnens önskemål. Bara en tanke!

 19. Jag tror inte alls att det var det Susanna ville få fram, om du går tillbaka och läser hennes inlägg om dockor till pojkar så ser du att hon inte alls har den åsikten att barnet får bestämma (så länge det inte stämmer överens med barnets kön – då får barnet självklart bestämma). Hon skrev att hon inte hade köpt en docka till sin son även om han vill ha en, eftersom det är en leksak för flickor.

 20. Jag tror inte alls att det var det Susanna ville få fram, om du går tillbaka och läser hennes inlägg om dockor till pojkar så ser du att hon inte alls har den åsikten att barnet får bestämma (så länge det inte stämmer överens med barnets kön – då får barnet självklart bestämma). Hon skrev att hon inte hade köpt en docka till sin son även om han vill ha en, eftersom det är en leksak för flickor.

 21. Jag tror inte alls att det var det Susanna ville få fram, om du går tillbaka och läser hennes inlägg om dockor till pojkar så ser du att hon inte alls har den åsikten att barnet får bestämma (så länge det inte stämmer överens med barnets kön – då får barnet självklart bestämma). Hon skrev att hon inte hade köpt en docka till sin son även om han vill ha en, eftersom det är en leksak för flickor.

 22. Jag tror inte alls att det var det Susanna ville få fram, om du går tillbaka och läser hennes inlägg om dockor till pojkar så ser du att hon inte alls har den åsikten att barnet får bestämma (så länge det inte stämmer överens med barnets kön – då får barnet självklart bestämma). Hon skrev att hon inte hade köpt en docka till sin son även om han vill ha en, eftersom det är en leksak för flickor.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande