LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jag vet inte varför eller vad om fått mig att känna en massa inspiration och lust till att måla igen, men idag när jag vaknade så hade jag världens sug efter att få sätta mig och måla.

När jag hade lämnat Filip på dagis och Oskar låg och sov så passade jag på att börja med ett nytt projekt.

abstrakt_konstSom ni vet så brukar jag måla naturmotiv i olja, men på den senaste tiden så har jag blivit mer och mer inspirerad av abstrakt konst och det målar (i alla fall jag) man lättast med akrylfärger.

akrylfarger

Jag skrapade ihop vad jag hade hemma och så började jag måla. I know, dum idé att sitta på golvet, men det funkade bäst så med tanke på Oskar då jag ville ha honom jämte mig sen när han vaknade. Han satt snällt i babysittern och kollade på, jollrade och log.

malningJag hinner nog inte färdigt med tavlan idag eftersom jag måste gå och hämta Filip på dagis om någon timma, plus att det känns bra att lämna målandet en stund och sen komma tillbaka med “nya ögon” för att se hur man kan förbättra och lägga till. Det är det som är så roligt med abstrakt konst – det blir nästan bara snyggare ju mer man kletar på och ju fler lager tavlan har. 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Alltså ÄLSKAR tavlan, färgsättning och mönster! Kanske dum fråga men du kan inte tänka dig sälja en sådan? Små sjukt fin!OSLOFRU SVAR:Hihi tack! Absolut, all min konst är till salu. Maila mig på oslofru@gmail.com 😊

  2. Alltså ÄLSKAR tavlan, färgsättning och mönster! Kanske dum fråga men du kan inte tänka dig sälja en sådan? Små sjukt fin!OSLOFRU SVAR:Hihi tack! Absolut, all min konst är till salu. Maila mig på oslofru@gmail.com 😊

  3. Alltså ÄLSKAR tavlan, färgsättning och mönster! Kanske dum fråga men du kan inte tänka dig sälja en sådan? Små sjukt fin!OSLOFRU SVAR:Hihi tack! Absolut, all min konst är till salu. Maila mig på oslofru@gmail.com 😊

  4. Alltså ÄLSKAR tavlan, färgsättning och mönster! Kanske dum fråga men du kan inte tänka dig sälja en sådan? Små sjukt fin!OSLOFRU SVAR:Hihi tack! Absolut, all min konst är till salu. Maila mig på oslofru@gmail.com 😊

  5. Alltså ÄLSKAR tavlan, färgsättning och mönster! Kanske dum fråga men du kan inte tänka dig sälja en sådan? Små sjukt fin!OSLOFRU SVAR:Hihi tack! Absolut, all min konst är till salu. Maila mig på oslofru@gmail.com 😊

  6. Alltså ÄLSKAR tavlan, färgsättning och mönster! Kanske dum fråga men du kan inte tänka dig sälja en sådan? Små sjukt fin!OSLOFRU SVAR:Hihi tack! Absolut, all min konst är till salu. Maila mig på oslofru@gmail.com 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning