LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er,

Med vissa saker så är jag verkligen trög. Till exempel så vet ni ju att jag är väldigt slarvig med min mobil och tappar bort den flera gånger om dagen. Detta kan ju i och för sig bero på att min son alltid använder den och gömmer den för mig, men oavsett – jag är slarvig och oförsiktig med min fina mobil. En anledning kan vara att jag är trött på mobilen, det är en guldig iphone 5s och den är nästan alltid full eftersom jag tar så mycket bilder och filmar en hel del. Så igår frågade jag min man om jag inte kunde få en ny mobil med större minne och mer datatrafik.. 5 minuter senare fick jag en orderbekräftelse på mailen. Hihi, min man alltså, han är för snäll mot mig! 😉

iphone_6sSå nu hoppas jag att min rosa, fina, nya mobil kommer på posten om inte allt för länge. Min andra Iphone kan Filip få, han är ju trots allt 2 år och 3 månader nu så det är väl på tiden antar jag!

Om en liten, liten stund så ska jag och Oskar klä på oss och åka in till city.  Vi ska träffa en väninna och gå en liten sväng på stan för att shoppa lite.

Vi hörs när vi är hemma igen! Kramar

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Åh den telefonen är så himla fin 😃 jag fick exakt en sån levererad i förra veckan!

  2. Åh den telefonen är så himla fin 😃 jag fick exakt en sån levererad i förra veckan!

  3. Hej, hur resonerar ni runt att ge Filip en telefon så tidigt (tidigt enligt mig)? Är nyfiken och skulle gärna läsa mer om det 😊Kram

  4. Hej, hur resonerar ni runt att ge Filip en telefon så tidigt (tidigt enligt mig)? Är nyfiken och skulle gärna läsa mer om det 😊Kram

  5. Ni lever på hans pengar menar du? Snacka om att inte kunna leva självständigt. Så himla skönt att ha egna pengar och kunna köpa vad man vill, när man vill utan att behöva fråga om lov. Samma sak gäller ju för min man – skönt och frihet när båda kan leva gott ihop men även unna sig vad man vill utan att den andre har med det att göra.

  6. Ni lever på hans pengar menar du? Snacka om att inte kunna leva självständigt. Så himla skönt att ha egna pengar och kunna köpa vad man vill, när man vill utan att behöva fråga om lov. Samma sak gäller ju för min man – skönt och frihet när båda kan leva gott ihop men även unna sig vad man vill utan att den andre har med det att göra.

  7. Fast du jobbar och bidrar ju inte så det är ju hans pengar. Du är ju beroende av honom och att han tjänar pengar. Skulle han bli arbetslös så är det ju inte som att du kan försörja honom.

  8. Fast du jobbar och bidrar ju inte så det är ju hans pengar. Du är ju beroende av honom och att han tjänar pengar. Skulle han bli arbetslös så är det ju inte som att du kan försörja honom.

  9. Där tar du fel. Det skulle vara intressant att veta vem du är eftersom du tror att du känner mig så bra? Har du lust att berätta vad du heter kanske? 😊

  10. Där tar du fel. Det skulle vara intressant att veta vem du är eftersom du tror att du känner mig så bra? Har du lust att berätta vad du heter kanske? 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande