LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Samtalet med Filips förskola igår gick jättebra och vi är så nöjda med både förskolelärare och alla barnen som Filip får umgås med på dagarna. Han har gjort framsteg sen han började och han trivs som fisken i vattnet. Allt som sades under samtalet var väldigt positivt och gjorde oss som föräldrar ännu mer trygga på att lämna vår lilla Filip på dagarna. 🙂

Jag fick en liten verklighets-käftsmäll när vi var där och insåg att jag faktiskt är så vuxen man kan bli nu. Jag har alltid känt mig som ett barn, men igår förstod jag att när man går på föräldrasamtal så är man så vuxen som man kan bli.. Jag har hus, bilar (en volvo! – hej Svensson), är gift, har två barn, dricker kaffe (LOL), dekorerar huset efter årstid, tvättar-städar-lagar mat, storhandlar på Ica och har bytt namn från Susanna till Mamma.

Imorses fick jag verkligen prova på att försöka vara en supermamma! Filip vaknade på sitt mest gnälliga humör någonsin och var omöjlig att tillfredställa. Allt var piss och jobbigt och han skulle bli buren överallt. Detta hade varit lite lättare att hantera om jag inte hade haft en till bebis att ta hand om som också var uppmärksamhetssjuk och gnällig denna morgon.

trotsigt_barn

Haha, det är verkligen en totalvändning från hur det var igår på morgonen. Då var båda barnen superglada och skrattade från att vi gick upp till att Filip lämnades på förskolan. Idag var det snäll, skrik och trots ända tills jag till slut lämnade över honom i armarna hos en av förskolefröknarna. Jisses. Jag var helt genomsvettig när jag kom hem igen.

Idag är jag väldigt kluven över vad jag vill göra. Antingen så kan jag åka och träna, eller så har dom massa erbjudanden på köpcentret idag som gör att jag kanske borde åka och köpa julklappar, eller så kan jag städa här hemma, eller så kan jag gå och lägga mig och sova. Vi får se vad jag hittar på, men nu ska jag bara stänga av all elektronik och sätta mig i min mysiga fåtölj och njuta av en stor kopp kaffe i lugn och ro.

Glöm nu inte att vara med och tävla om det fina poster-collaget från Desenio som jag just nu tävlar ut på bloggen. Det är busenkelt att vara med och vinsten är värd att slåss för! 😉 Klicka på bilden eller Här för att komma till tävlingen!

bloggtavling_poster   bloggtavling_poster   bloggtavling_poster   bloggtavling_poster

Lycka till!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande