LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag har jag hållit igång som en riktig tok ska jag tala om 🙂 Vi åkte iväg en sväng på förmiddagen till Plantagen för att jag ville köpa nya blommor till vår fina Kählervas som står tom på köksbordet. Dock hade vi världens otur och insåg att dom inte öppnade fören kl 12.00 när vi kom dit och såg att parkeringen var helt tom (då var klockan 10.00). Så då var det bara att planera om och så tog vi en sväng med bilen ut på landsbygden och gick omkring en stund. Sen åkte vi hem och åt lunch och efter det så fick jag något konstigt ryck och hade ingen lust alls att sitta och vila eller ta det lugnt. Så jag började dammsuga, plocka i ordning, tokleka med Filip, fixa på badet, putsa fönster osv osv. Nu är det helt shinings här hemma för det var ju bara några dagar sen sist jag hade ett sånt här ryck och städade som en tok. Hehe. efter jag var färdig med allt och inte kunde komma på mer att städa så tog jag en dusch och sen fick jag för mig att baka något sött som vi kunde bjuda på ikväll när Jakob och Johanna kommer tillbaka.

kladdkaka_receptÄr det en kaka som jag alltid lyckas med och som smakar himmelskt gott så är det kladdkaka! (HÄR kan ni läsa mitt recept!)

Nu är M uppe och nattar Filip så då tänkte jag att jag skulle passa på att titta in här och säga hej. 🙂 Känner nu i hela kroppen att det kanske kan vara smart att sitta still nu resten av kvällen, så det är tur att mina favoritprogram går på tv, nämligen Parlamentet och Allt för Norge.

Hoppas ni haft en fin helg och en fortsatt fin söndagskväll. Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. En gång i tiden (ingen aning om var eller när) läste jag att man kunde få ryck som ditt precis innan förlossningen. En inre klocka som vill fixa det sista innan bebisen kommer. Ingen aning om det stämmer men kanske händer det något i natt? 😉

  2. En gång i tiden (ingen aning om var eller när) läste jag att man kunde få ryck som ditt precis innan förlossningen. En inre klocka som vill fixa det sista innan bebisen kommer. Ingen aning om det stämmer men kanske händer det något i natt? 😉

  3. En gång i tiden (ingen aning om var eller när) läste jag att man kunde få ryck som ditt precis innan förlossningen. En inre klocka som vill fixa det sista innan bebisen kommer. Ingen aning om det stämmer men kanske händer det något i natt? 😉

  4. En gång i tiden (ingen aning om var eller när) läste jag att man kunde få ryck som ditt precis innan förlossningen. En inre klocka som vill fixa det sista innan bebisen kommer. Ingen aning om det stämmer men kanske händer det något i natt? 😉

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande