LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

I natt har jag knappt fått sova en blund.. Jag vet inte vad det har berott på, men båda pojkarna sov väldigt dåligt i natt. Filip var vaken två gånger och Oskar vaknade vid 12 och kunde inte somna om. Sen var vi uppe som vanligt vid 6. Trött som tusan var vi tvungna att börja dagen, men efter en kopp kaffe och lite frukost så kändes allt helt okej igen.

ostmackaFilip fick en ostmacka och Oskar låg jämte honom och jollrade.

bebis_pyjamas

Dom var så söta tillsammans och vi hade det så mysigt i soffan. Jag älskar när det blir så här att barnen är på bra humör och allting bara klaffar. Man kan verkligen se hur mycket Filip älskar sin bror och även fast han är liten så känner jag att jag kan lita på att han kommer att ta hand om sin lillebror.

syskonkärlek

“Filip, ska du ge Oskar en kos?”

puss

Goingar!

syskon

Idag skulle vi egentligen på ett event i city som Netflix bjudit oss på. Men tyvärr verkar det som att vi inte kommer kunna gå. Elbilen är nämligen urladdad och vill inte komma igång igen. Det har blivit något fel så vi måste lämna in den för att få den att starta igen och det hinner vi inte idag och M måste jobba och han har den andra bilen. Typiskt. Det är den största nackdelen med att bo utanför stan. Sen undrar ni säkert varför jag inte tar en buss och det ska jag tala om för er. Jag ogillar kollektivtrafik något extremt. Hehe, “hata” är ett starkt ord, men det är näst intill. Plus att bussen som går här ifrån tar typ 1,5 timmar, när det egentligen bara tar 30 minuter till stan. Sen vill jag heller inte krångla med båda barnen på en buss full av folk, så därför stannar jag hellre hemma om jag inte har möjlighet att köra i egen bil. Synd men sant.

Jag ska snart gå ner med Filip till förskolan och sen ska jag hem och packa inför morgondagen då vi ska åka till Sverige.

Jag önskar er alla en fin dag så länge så hörs vi lite senare. Kramkram

 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Buss på vintern med två barn kan vara jobbigt. Huga.Jag har inte körkort så åker buss överallt.Överfulla bussar , mkt kläder och trötta barn.Men det gick. 😊Men jag förstår din känsla. Verkligen.Kram

  2. Buss på vintern med två barn kan vara jobbigt. Huga.Jag har inte körkort så åker buss överallt.Överfulla bussar , mkt kläder och trötta barn.Men det gick. 😊Men jag förstår din känsla. Verkligen.Kram

  3. Buss på vintern med två barn kan vara jobbigt. Huga.Jag har inte körkort så åker buss överallt.Överfulla bussar , mkt kläder och trötta barn.Men det gick. 😊Men jag förstår din känsla. Verkligen.Kram

  4. Buss på vintern med två barn kan vara jobbigt. Huga.Jag har inte körkort så åker buss överallt.Överfulla bussar , mkt kläder och trötta barn.Men det gick. 😊Men jag förstår din känsla. Verkligen.Kram

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande