LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag har vi varit på stan och shoppat. För första gången på väldigt länge så tyckte jag det var riktigt kul att köpa kläder till mig själv! Jag har gått ner all min graviditetsvikt och ser nu ut som jag gjorde innan och mår väldigt bra över det! Efter att vi shoppat någon timma så åt vi lunch på Egon.

Det är så mysigt där inne och man glömmer liksom av att man är på ett stressigt köpcenter med massa folk!

Jag år Quesadias som var jättegoda! Sen när vi var mätta och belåtna så var det dags att åka hem igen. Filip har fått en liten leksak som vi har hängt på hans bilbarnstol som han tycker är väldigt intressant att kolla på när vi åker bil. 🙂

Vi köpte också ett babygym till Filip som sitter och skruvar ihop nu. Jag visar er sen när han är färdig hur den ser ut! 🙂 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning