LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska förbereda för en ny familjemedlem att komma till världen. Vad behöver man? Vad måste man köpa? Hur ska man förbereda hemmet osv osv.När vi väntade Filip så hade vi allting klart redan efter halva graviditeten. Vi köpte barnvagn, ställbord, spjälsäng, massor med kläder och allt som kunde tänkas behövas. Vi var redo långt i förväg och hade barnrummet klart väldigt tidigt.Denna gången är det lite annorlunda och egentligen vet jag inte riktigt varför. Kanske det är för att man inte är lika ny som förälder, utan vet vad som komma skall? Eller kanske det är för att vi ska få en pojke till och han kan ärva alla Filips kläder och andra ting? Eller kanske vi inser att det inte är de materiella tingen som är dom viktiga när en bebis kommer, utan snarare hur förberedda mentalt vi som föräldrar och familj är?Skillnad är det i alla fall, men en sak som jag har tyckt vart lite jobbigt var att jag så gärna ville att min älskade bebis skulle få en alldeles egen, första body. Den första bodyn är väldigt speciell och den vill jag inte att han ska ärva av Filip. Jag hade letat länge, men inte hittat någon som jag gillade eller som jag kände var rätt. Men så kom min bror och hans tjej, plötsligt, en helt vanlig dag och sa att dom hade en sak till lilla bebisen i magen..gucci_babyBebisens allra första body.my_first_gucciDet kunde inte komma mer lägligt och det kunde inte vara mer betydelsefullt för mig än att min bror och hans tjej hade valt ut denna. Nu behöver jag inte leta längre och på grund av denna bodyn så känner jag mig faktiskt rätt så lugn. Nu kan lillebror få komma till världen och få sin allra första Gucci.baby_body_gucciNu får vi se hur stor bebis är när han kommer, men förhoppningsvis så kommer denna passa alldeles perfekt!gucci_bodyFörutom denna så kommer vi säkert köpa en del nytt, men jag har även sparat alla Filips kläder och lagt i lådor märkta med storlek på så att det ska vara lätt att hitta.Sen kommer bebisen även få ärva leksaker av Filip, samt babygym, ställbord och allt annat som han inte använder längre. Men eftersom Filip fortfarande sover i sin spjälsäng så har vi faktiskt valt att köpa en vagga till lillebror. Det är en vagga som vi köpte av ett gammalt par och från början var den i lackat trä, men jag har slipat ner den och börjat måla så att den ska bli våran egen. Självklart ska jag visa er så fort det är klart! 🙂 Så när jag tänker efter så har vi ju faktiskt allt klart nu.. Den första bodyn, en alldeles egen vagga och massor med kärlek från hela vår familj. 6 veckor kvar nu, sen kommer du älskade bebis <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Vad fort tiden har gått… Tyckte inte det var längesen du berättade här på bloggen 😊 men så mysigt med små bebisar…

 2. Vad fort tiden har gått… Tyckte inte det var längesen du berättade här på bloggen 😊 men så mysigt med små bebisar…

 3. Vad fort tiden har gått… Tyckte inte det var längesen du berättade här på bloggen 😊 men så mysigt med små bebisar…

 4. Vad fort tiden har gått… Tyckte inte det var längesen du berättade här på bloggen 😊 men så mysigt med små bebisar…

 5. Lycka till med allt!Det är som du säger, det materiella är inte så viktigt när allt kommer omkring. Kan lova att efter 3 pojkar hade jag gjort det lite annorlunda om jag kunnat. Kläder går såklart runt, men alla andra prylar och leksaker, man drunknar i dem och det blir svårt att hålla ordning. Barnen blir inte gladare för det. Och även om man har det “gott ställt” så hade man kunnat göra ngt roligare för pengarna, t ex en ny bil eller resa för hela familjen. Jag har gett så otroligt mycket saker vidare, och allt har jag ju inte köpt själv, utan även fått.Industrin kring barnen är enorm. En gåstol typ använder man ett par månader, bättre köpa begagnat eller inte alls. Bara lite tips från mig!♡

 6. Lycka till med allt!Det är som du säger, det materiella är inte så viktigt när allt kommer omkring. Kan lova att efter 3 pojkar hade jag gjort det lite annorlunda om jag kunnat. Kläder går såklart runt, men alla andra prylar och leksaker, man drunknar i dem och det blir svårt att hålla ordning. Barnen blir inte gladare för det. Och även om man har det “gott ställt” så hade man kunnat göra ngt roligare för pengarna, t ex en ny bil eller resa för hela familjen. Jag har gett så otroligt mycket saker vidare, och allt har jag ju inte köpt själv, utan även fått.Industrin kring barnen är enorm. En gåstol typ använder man ett par månader, bättre köpa begagnat eller inte alls. Bara lite tips från mig!♡

 7. Lycka till med allt!Det är som du säger, det materiella är inte så viktigt när allt kommer omkring. Kan lova att efter 3 pojkar hade jag gjort det lite annorlunda om jag kunnat. Kläder går såklart runt, men alla andra prylar och leksaker, man drunknar i dem och det blir svårt att hålla ordning. Barnen blir inte gladare för det. Och även om man har det “gott ställt” så hade man kunnat göra ngt roligare för pengarna, t ex en ny bil eller resa för hela familjen. Jag har gett så otroligt mycket saker vidare, och allt har jag ju inte köpt själv, utan även fått.Industrin kring barnen är enorm. En gåstol typ använder man ett par månader, bättre köpa begagnat eller inte alls. Bara lite tips från mig!♡

 8. Lycka till med allt!Det är som du säger, det materiella är inte så viktigt när allt kommer omkring. Kan lova att efter 3 pojkar hade jag gjort det lite annorlunda om jag kunnat. Kläder går såklart runt, men alla andra prylar och leksaker, man drunknar i dem och det blir svårt att hålla ordning. Barnen blir inte gladare för det. Och även om man har det “gott ställt” så hade man kunnat göra ngt roligare för pengarna, t ex en ny bil eller resa för hela familjen. Jag har gett så otroligt mycket saker vidare, och allt har jag ju inte köpt själv, utan även fått.Industrin kring barnen är enorm. En gåstol typ använder man ett par månader, bättre köpa begagnat eller inte alls. Bara lite tips från mig!♡

 9. Hej Susanna!Jag har läst din blogg ett bra tag nu och tycker den är så fin och bra på alla sätt som går. Din son är bland det sötaste jag har sett. Jag har själv en son på 6 år som är mitt allt. Det jag vill komma till är att du verkar vara en så otroligt bra, lyhörd och underbar mamma till din lilla pojke och jag är helt säker på att du kommer att vara en lika bra mamma till båda dina söner när nummer 2 har kommit. Tack för att du bloggar om ditt liv, jag hoppas du fortsätter med det.Mvh/ CarmenOSLOFRU SVAR:Tack snälla du, vad gulligt av dig! Nu blev jag väldigt rörd och glad. 😊 Självklart ska jag fortsätta blogga. Massa kramar till dig! 😊

 10. Hej Susanna!Jag har läst din blogg ett bra tag nu och tycker den är så fin och bra på alla sätt som går. Din son är bland det sötaste jag har sett. Jag har själv en son på 6 år som är mitt allt. Det jag vill komma till är att du verkar vara en så otroligt bra, lyhörd och underbar mamma till din lilla pojke och jag är helt säker på att du kommer att vara en lika bra mamma till båda dina söner när nummer 2 har kommit. Tack för att du bloggar om ditt liv, jag hoppas du fortsätter med det.Mvh/ CarmenOSLOFRU SVAR:Tack snälla du, vad gulligt av dig! Nu blev jag väldigt rörd och glad. 😊 Självklart ska jag fortsätta blogga. Massa kramar till dig! 😊

 11. Hej Susanna!Jag har läst din blogg ett bra tag nu och tycker den är så fin och bra på alla sätt som går. Din son är bland det sötaste jag har sett. Jag har själv en son på 6 år som är mitt allt. Det jag vill komma till är att du verkar vara en så otroligt bra, lyhörd och underbar mamma till din lilla pojke och jag är helt säker på att du kommer att vara en lika bra mamma till båda dina söner när nummer 2 har kommit. Tack för att du bloggar om ditt liv, jag hoppas du fortsätter med det.Mvh/ CarmenOSLOFRU SVAR:Tack snälla du, vad gulligt av dig! Nu blev jag väldigt rörd och glad. 😊 Självklart ska jag fortsätta blogga. Massa kramar till dig! 😊

 12. Hej Susanna!Jag har läst din blogg ett bra tag nu och tycker den är så fin och bra på alla sätt som går. Din son är bland det sötaste jag har sett. Jag har själv en son på 6 år som är mitt allt. Det jag vill komma till är att du verkar vara en så otroligt bra, lyhörd och underbar mamma till din lilla pojke och jag är helt säker på att du kommer att vara en lika bra mamma till båda dina söner när nummer 2 har kommit. Tack för att du bloggar om ditt liv, jag hoppas du fortsätter med det.Mvh/ CarmenOSLOFRU SVAR:Tack snälla du, vad gulligt av dig! Nu blev jag väldigt rörd och glad. 😊 Självklart ska jag fortsätta blogga. Massa kramar till dig! 😊

 13. Så bra 😊.När du berättar saker om ditt liv på bloggen så gör du det på ett sätt som verkligen väcker ens intresse. Du tar bra bilder och berättar så tydligt om hur ni planerar med barn, hus och saker runt omkring det. Du verkar vara en fantastiskt fin människa, så jag är övertygad om att båda dina barn blir underbara människor dom också 😃.KRAMOSLOFRU SVAR:Tack snälla söta du <3

 14. Så bra 😊.När du berättar saker om ditt liv på bloggen så gör du det på ett sätt som verkligen väcker ens intresse. Du tar bra bilder och berättar så tydligt om hur ni planerar med barn, hus och saker runt omkring det. Du verkar vara en fantastiskt fin människa, så jag är övertygad om att båda dina barn blir underbara människor dom också 😃.KRAMOSLOFRU SVAR:Tack snälla söta du <3

 15. Så bra 😊.När du berättar saker om ditt liv på bloggen så gör du det på ett sätt som verkligen väcker ens intresse. Du tar bra bilder och berättar så tydligt om hur ni planerar med barn, hus och saker runt omkring det. Du verkar vara en fantastiskt fin människa, så jag är övertygad om att båda dina barn blir underbara människor dom också 😃.KRAMOSLOFRU SVAR:Tack snälla söta du <3

 16. Så bra 😊.När du berättar saker om ditt liv på bloggen så gör du det på ett sätt som verkligen väcker ens intresse. Du tar bra bilder och berättar så tydligt om hur ni planerar med barn, hus och saker runt omkring det. Du verkar vara en fantastiskt fin människa, så jag är övertygad om att båda dina barn blir underbara människor dom också 😃.KRAMOSLOFRU SVAR:Tack snälla söta du <3

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning